Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 4 decembrie 2018. Un flirt nevinovat se poate transforma într-o relaţie aprinsă

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018. Un flirt nevinovat poate duce la o relaţie încinsă. Atenţie însă, cine se joacă cu focul, poate să se şi ardă.

Horoscopul dragostei 4 decembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018. Un flirt nevinovat poate duce la o relaţie încinsă. Atenţie însă, cine se joacă cu focul, poate să se şi ardă.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Berbec

BERBECII primesc ceva mai multa atentie decat de obicei din partea unei persoane de sex opus. Iar nativilor care au deja o relatie, asta le-ar putea crea ceva probleme cu partenerul.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Taur

Pe TAURI ii cam macina o intrebare la care e musai sa gaseasca un raspuns. Astrele le recomanda sa isi asculte intuitia si nu vor da gres.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Gemeni

GEMENII ar trebui sa inteleaga ca fiecare dintre noi are nevoie de spatiu uneori, asa ca nu trebuie sa isi faca griji daca partenerul este putin distant astazi.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Rac

RACII simt nevoia sa faca o modificare, ceva ce tine de imaginea lor. Poate fi vorba de o schimbare de look, o cura de slabire sau o reinnoire a garderobei. 

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Leu

Nativii LEU simt ca cineva le invadeaza spatiul personal, au impresia ca nu au suficienta intimitate. Mare atentie la cum transmiteti asta pentru ca acea persoana ar putea fi ranita.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE se pot face remarcate in fata unei persoane foaaarte atragatoare. Si nu ezita sa flirteze sau chiar sa initieze ele o conversatie mai... indrazneata.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Balanţă

Nativilor BALANTA li se pot aprinde calcaiele dupa cineva din anturajul lor, cu care au petrecut mult timp in ultima perioada. Iar astrele spun ca merita sa incerce, legatura ar putea fi una fructuoasa.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII sunt astazi foarte spirituali si simt nevoia sa multumeasca celor din jur pentru starea de bine care ii cuprinde. Pot face chiar niste daruri celor dragi.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII pot fi luati prin surprindere de un mesaj sau de un cadou din partea cuiva la care nu se asteptau. Iar asta le va imbunatati semnificativ starea de spirit.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Capricorn

Putin mai multa deschidere si relaxare, dragi CAPRICORNI va pot face sa vedeti cu alti ochi o persoana apropiata voua. Astrele va recomanda sa scapati putin de standardele fixe.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Vărsător

Aceasta zi e una rezervata planurilor in doi sau in familie pentru VARSATORI. Sarbatorile bat la usa, asa ca pentru a fi siguri ca totul va iesi pe placul lor, vor ca ei sa se ocupe de tot.

Horoscop dragoste 4 decembrie 2018 Peşti

PESTII fac eforturi pentru a restabili relatiile cu cineva din familie. Au avut parte de niste certuri care i-au indepartat de o persoana draga si dupa care au avut de suferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 4 decembrie 2018. Un flirt nevinovat se poate transforma într-o relaţie aprinsă