Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 5 aprilie 2019. O surpriză care vă arată că viaţa e şi roz

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019. Uneori, cand crezi că lucrurile nu se mai pot îndrepta, descoperi că o surpriză face viaţa să fie roz.

Horoscopul dragostei 5 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019. Uneori, cand crezi că lucrurile nu se mai pot îndrepta, descoperi că o surpriză face viaţa să fie roz.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Berbec

Starea de melancolie pe care o resit astazi Berbecii se datorează problemelor sentimentale.  Indicat ar fi sa organizeze o iesire in oras cu prietenii.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Taur

Si Taurii vor fi putin indispusi in aceasta dimineata din cauza unor neplăceri in plan sentimental, insa Totul se va rezolvă în scurt timp.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Gemeni

Astazi este momentul perfect ca Gemenii sa se relaxeze. Indicat ar fi sa Profite de clipele libere si sa isi puna ordine in ganduri.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Rac

Weekendu-ul ii va prinde pe nativii zodiei Rac inconjurati de familie. Vor petrece clipe minunate alaturi de cei dragi si chiar vor planui o escapada la munte sau de ce nu la mare.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Leu

Inima le da voie Leilor sa ierte o persoana care le-a gresit, chiar si intentionat. Asadar se pare ca au trecut pe un plan superior de intelegere a firii umane.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele simt nevoia sa evadeze si vor pune la cale o iesire din oras. Au avut o saptamana destul de incarcata asa ca este momenul pentru relaxare. 

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Balanţă

Balantelor li se va indeplini o dorinta mai veche, pentru care au muncit mult in ultimul timp, ba mai mult… in plan sentimental se anunta o perioada destul de interesanta. 

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Scorpion

Este o zi perfecta pentru nativii zodiei Scorpion. Se simt apreciati si iubiti, iar evenimentele de astazi  ii vor faca sa simta ca au lumea la picioare.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Săgetător

Sagetatorii sunt usor indispusi astazi, asa ca vor spune multe la nervi. Sfatul astrologului este sa nu puneti la suflet vorbele lor, sunt doar vorbe si atat. 

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Capricorn

Liniştea interioară vă acaparează astăzi simţurile, dragi Capricorni, şi sunteţi pregatiti de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Vărsător

Relatia nativilor Varsator cu partenerul de viata este buna, iar asta ii ajuta sa-si mentina echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astazi nu se vor lasa asteptate. 

Horoscop dragoste 5 aprilie 2019 Peşti

Iar Pestii sunt coplesiti de romantism astazi, pregatesc  tot felul de surprize persoanei iubite, asa ca in plan sentimental viata este roz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 5 aprilie 2019. O surpriză care vă arată că viaţa e şi roz