Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 6 decembrie 2018. Un infidel, o iubire veche şi o criză de gelozie

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018. O zi plină de surprize, în care un infidel e deconspirat, o iubire veche reînvie şi o criză de gelozie pune relaţia la încercare.

Horoscopul dragostei 6 decembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018. O zi plină de surprize, în care un infidel e deconspirat, o iubire veche reînvie şi o criză de gelozie pune relaţia la încercare.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Berbec

Zi plina de surprize pentru BERBECI. Placute dar si neplacute. In plan amoros, astrele prevad un flirt aprins cu o persoana de sex opus, insa se intrevad si ceva certuri cu un prieten drag.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Taur

Prezenta cuiva in casa lor nu le da pace TAURILOR. Au impresia ca aceasta persoana nu ii priveste cu ochi buni, asa ca vor face tot posibilul sa o indeparteze. 

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Gemeni

Nativii GEMENI se vad nevoiti sa ia o decizie importanta in viata personala. Stiu ceea ce au de facut si au asteptat pana acum momentul potrivit, iar astazi e o zi numai buna.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Rac

O zi plina de zambete pentru RACI! E posibil sa primeasca un cadou dis de dimineata din partea persoanei iubite. Sau din partea lui Mos Nicolae!

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Leu

In plan amoros, viata LEILOR intra pe un fagas linistit. Astrele nu prevad incidente sau surprize. La sanatate, insa, ar face bine sa aiba mai multa atentie.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE pot face o vizita departe, posibil la niste rude sau prieteni apropiati pe care nu i-au vazut de multa vreme si cu care au multe de povestit.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANTA e posibil sa starneasca gelozia partenerului, dupa ce au dat curs unor discutii mai... nepotrivite. Mare atentie la cum gestionati situatia, mai ales daca va stiti cu musca pe caciula.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII s-ar putea sa afle un secret despre partenerul de viata care sa nu le pice deloc bine. Fie e vorba de o infidelitate, fie de un secret pe care... ar fi trebuit sa il stie si ei.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII ar putea fi dezamagiti de un prieten. Ii cer ajutorul si se pot lovi de un refuz care le va pune multe semne de intrebare. Pe de alta parte, primesc o veste buna din partea cuiva din familie. 

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII pot relua legatura cu o persoana din trecut, cineva cu care au amintiri foarte dragi si care le-a lipsit. Astrele spun sa aiba putina rabdare, sa nu se arunce cu capul inainte.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Vărsător

Pentru nativii VARSATOR care au avut conflicte cu persoana iubita in ultima perioada, astazi e o zi perfecta pentru a face pace. Invata sa lase de la ei, iar asta le va readuce armonia in cuplu.

Horoscop dragoste 6 decembrie 2018 Peşti

Dragi PESTI, daca simtiti ca nu mai e locul vostru intr-o poveste, inseamna ca asa e. Chiar daca va leaga multe de o persoana, dragoste cu sila... nu se poate!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 6 decembrie 2018. Un infidel, o iubire veche şi o criză de gelozie