Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 8 aprilie 2019. Un magnet pentru persoanele de sex opus

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019. Nici tu nu înţelegi cum de ai atât de mult succes şi te simţi de parcă eşti un magnet pentru persoanele de sex opus.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 07:39

Horoscopul dragostei 8 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019. Nici tu nu înţelegi cum de ai atât de mult succes şi te simţi de parcă eşti un magnet pentru persoanele de sex opus.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Berbec

BERBECII sunt nevoiti sa isi infranga emotiile astazi, pentru ca o discutie aprinsa cu persoana iubita poate duce la lucruri pe care nu isi doresc sa le auda.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Taur

TAURII au motiv de sarbatoare in viata lor. Fie e vorba de o reusita a lor, fie a unui prieten ori a cuiva din familie, cert e ca incep saptamana cu energie pozitiva.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Gemeni

GEMENII fara pereche se pot simti cuprinsi de singuratate, parca isi fac un scop din a-si gasi pe cineva, cauta afectiune si stabilitate.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Rac

RACII ar face bine sa lase trecutul in urma si nici la viitor sa nu se gandeasca prea mult, pentru ca, mereu cu gandul in alte parti, nu se bucura deloc de prezent.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Leu

LEII ar face totul pentru a ramane langa persoana iubita. Relatia lor a tot fost incercata in ultima vreme, insa nu au de gand sa renunte usor la ceea ce iubesc.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Fecioară

FECIOARELE se bucura de o reusita ce ii face foarte mandri. Fie fac o mutare cheie la serviciu, fie isi cumpara ceva ce isi doreau de mult.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Balanţă

Chiar daca ceea ce aveti de spus poate rani anumite persoane, dragi BALANTE, sinceritatea este cea mai buna idee, asa ca nu ascundeti niciun secret.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot pune la cale un plan pentru a-i testa fidelitatea partenerului. Sunt cam suspiciosi de la o vreme si vor sa scape de indoiala.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Săgetător

SAGETATORII se bucura neconditionat de sustinerea persoanei iubite intr-o problema de sanatate sau ceva situatii neplacute in familie.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Capricorn

Dragi CAPRICORNI, aveti mai multa incredere in ce simtiti voi si mai putina in ceea ce va spun altii, pentru ca zvonurile legate de persoana iubita nu sunt intotdeauna si adevarate.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Vărsător

Cuvintele frumos alese fac diferenta in multe situatii, iar VARSATORII par sa stie foarte bine asta. Astazi isi pot exersa talentul de mici manipulatori si sa ramana surprinsi de rezultat.

Horoscop dragoste 8 aprilie 2019 Peşti

PESTII au astazi parca un magnet la persoanele de sex opus si nici ei nu stiu cum se intampla asta. Ar face bine doar sa se bucure de asta si sa lase lucrurile sa vina de la sine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 8 aprilie 2019. Un magnet pentru persoanele de sex opus