Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 9 aprilie 2019. Nu mai sta pe gânduri, azi e perfect să faci pasul cel mare

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019.Bate fierul cât e cald, spun astrele, în plan sentimental! Nu sta prea mult pe gânduri dacă te atrage cineva, treci la fapte, azi e perfect să faci pasul cel mare.

de Redactia Observator

la 09.04.2019, 07:43

Horoscopul dragostei 9 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019.Bate fierul cât e cald, spun astrele, în plan sentimental! Nu sta prea mult pe gânduri dacă te atrage cineva, treci la fapte, azi e perfect să faci pasul cel mare.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Berbec

BERBECII nu prea mai sunt siguri pe sentimentele lor fata de persoana de langa ei si ar face bine sa poarte o discutie sincera, nu sa traga de timp.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Taur

TAURII pot fi dezamagiti de un prieten, iar increderea in acesta sa le fie spulberata definitiv. Daca privesc insa partea buna, este bine ca s-au convins la timp.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Gemeni

GEMENII sunt extrem de preocupati de aparitia lor si isi propun sa lucreze tot mai mult la asta. Se pot gandi la o cura de slabire sau o reinnoire a garderobei.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Rac

In plan sentimental, armonie este cuvantul cheie astazi pentru RACI. Gasesc, in sfarsit, cateva momente de pace alaturi de persoana iubita, dupa cateva zile cam tumultoase.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Leu

Nativii LEU sunt sfatuiti sa nu se bazeze atat de mult astazi pe farmecul personal, ci sa aiba si alte arme la indemana pentru a fi mai convingatori in ceea ce fac.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Fecioară

Dragi FECIOARE, bateti fierul cat e cald, va indeamna astrele in plan sentimental! Nu stati prea mult pe ganduri daca va atrage cineva atentia, ci treceti la fapte.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Balanţă

BALANTELE pot lua parte la evenimente unde sa cunoasca oameni de la care sa aiba ce invata, pot intra intr-un mediu care sa le fie de mare ajutor in dezvoltarea lor.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Scorpion

Este o zi in care SCORPIONII reusesc sa atraga numai laude, complimente si multa admiratie de la cei din jur, dupa ce au facut o fapta nobila pentru cineva.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Săgetător

Dragi SAGETATORI, din cand in cand este o idee excelenta sa fiti putin mai egoisti, pentru ca din altruismul excesiv, riscati sa uitati de voi insiva.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt astazi optimistii zodiacului, iar asta e o atitudine foarte sanatoasa care nu ii ajuta doar pe ei, ci le-o transmit si celor din jur.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Vărsător

VARSATORII pot fi extrem de protectivi astazi cu persoana iubita, dorind sa ii arate astfel ca ii sunt alaturi in orice situatie, decizie care le imbunatateste semnificativ relatia.

Horoscop dragoste 9 aprilie 2019 Peşti

PESTII pot avea astazi indoieli legate de orice. De persoana iubita, de prieteni, chiar si de ei insisi. Li se recomanda sa priveasca lucrurile mai relaxat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 9 aprilie 2019. Nu mai sta pe gânduri, azi e perfect să faci pasul cel mare