Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 1 ianuarie 2019. Noul an începe cu dragoste și momente de tandrețe

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019. Nativii din zodia Gemeni încep anul înconjuraţi numai de gesturi de tandreţe şi de multă dragoste. Nici Fecioarele nu stau mai rău în plan sentimental, în prima zi din noul an.

Vezi și

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019. Nativii din zodia Gemeni încep anul înconjuraţi numai de gesturi de tandreţe şi de multă dragoste.

Nici Fecioarele nu stau mai rău în plan sentimental, în prima zi din noul an.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Capricorn

Dragi Capricorni, ați tot fost curtati în ultimele zile de mai multe persoane de sex opus și parcă nici voi nu știți la care dintre ei să va opriți.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Vărsător

Vărsătorii petrec o zi de poveste, alături de familie și de cei mai buni prieteni. Emoția din jur îi face să se gândească la cât de norocoși sunt că au alături oameni care îi iubesc.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Pești

O persoană insistentă le tot dă târcoale Peștilor, nativi care s-ar putea simți deranjați sau chiar speriați de atât de multă atenție. Astrele îi sfătuiesc chiar să aibă mare grijă cu această persoană.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Berbec

Prima zi a anului e una foarte norocoasă pentru Berbeci. Au șansă să găsească ceva ce au pierdut acum multă vreme sau să reia legătură cu un prieten drag.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Taur

Taurii trăiesc momente de confuzie în relația de cuplu. Niște discuții mai aprinse avute recent cu persoană iubita le-au cam alungat armonia.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de momente de tandrețe, de la început de an. O persoană pe care o credeau inabordabilă le poate mărturisi că are sentimente pentru ei.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Rac

Racii pică într-o stare de nostalgie. Puțini vor fi cei care vor reuși să le aducă zâmbetul pe buze astăzi. Sunt sfătuiți să privească viitorul într-un mod mai optimist.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Leu

Sfatul astrelor pentru Lei este să nu dea naștere unor discuții aprinse astăzi cu partenerul de viață. Nu sunt tocmai favorizați în plan sentimental, așa că ar face bine să nu atragă norii negri în relația lor.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară au parte de o zi excelență în plan personal. Astrele spun că relația cu persoana iubita poate întră într-o nouă etapă, dar și legăturile cu cei din familie devin mai puternice.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Balanță

Balanțele trăiesc o zi cu multe schimbări de dispoziție. Ba sunt fericiți, ba devin morocănoși, ar vrea să petreacă timp cu ceilalți, ar vrea să stea singuri, nu sunt siguri de ceea ce își doresc.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Scorpion

Și Scorpionii sunt puțin apatici astăzi. Probabil agitația din ultimele zile le-a cam pus capac, așa că au mare nevoie de un repaus, pentru a-și recăpăta forțele.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt o bombă de energie și de emoție astăzi. Astrele spun chiar că pot privi lucrurile într-un mod exagerat, însă de mult nu au mai fost atât de optimiști acești nativi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 1 ianuarie 2019. Noul an începe cu dragoste și momente de tandrețe