Antena Meniu Search
x

Top 3 perechi de zodii care nu au nicio şansă împreună (sunt ca şoarecele şi pisica)

Aceşti nativi nu se potrivesc, oricât de mult s-ar iubi. Viitorul nu le este scris împreună, iar dacă insistă, şansele ca povestea lor să se termine într-un mod nefericit sunt destul de mari. 

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Top 3 perechi de zodii care nu se potrivesc deloc - Unsplash

Aceşti nativi nu se potrivesc, oricât de mult s-ar iubi. Viitorul nu le este scris împreună, iar dacă insistă, şansele ca povestea lor să se termine într-un mod nefericit sunt destul de mari. 

Chiar dacă se simt atraşi unul faţă de celălalt, sfaturile specialiştilor îi ghidează spre a păstra o distanţa sentimentală reciprocă. Nici în domenii profesionale nu se potrivesc foarte bine, dar în această instanţă, pot găsi modalităţi de a evita conflicte majore.

Peşti şi Balanţă

Două firi visătoare ar părea că se potrivesc la perfecţie, dar aceasta poate fi doar o iluzie, mai ales atunci când aparenţele se pot dovedi a fi înşelătoare. La început, povestea lor de dragoste ar putea fi descrisă ca o pvoeste de basm, dar în momentul în care vor avea de făcut decizii serioase, doza lor de realism va dispărea complet. Ambii nativi se tem să îşi asume lucruri serioase, motiv pentru care au tendinţa de a da înapoi. Atâta timp cât nu au alături pe cineva stabil, înţelegător şi ancorat în realitate, le va fi prea greu să fie statornici. Pot fi prieteni, dar nimic mai mult, ori în mod contrar, s-ar putea să îşi provoace suferinţe reciproce involuntare. 

Gemeni şi Rac

Racii pot fi instabili şi îşi pot schimba constant comportamentul de la o clipă la alta, ceea ce le poate crea Gemenilor stări de iritare şi confuzie. Deşi nativii Gemeni sunt de asemenea firi uşor bipolare, au tendinţa de a se plictisi repede şi de a-şi pierde răbdarea încercând să îşi asculte partenerul la nesfârşit vorbind despre problemele sale. Între cei doi sunt mari diferenţe de personalitate, aşa că o relaţie amoroasă de lungă durată este complet exclusă, din contră, ar fi de preferat să se evite în orice domeniu. 

Leu şi Capricorn

Chiar dacă ambele zodii sunt născute pentru a fi lideri şi ştiu cum să deţină controlul asupra oricărei situaţii conflictuale, Leii şi Capricornii nu se pricep absolut deloc la a-şi soluţiona problemele din relaţie. Doi orgolioşi, nu vor rezista prea mult timp împreună şi vor sfârşi printr-un război puternic pentru putere. De altfel, nativii Lei sunt pasionali, senzuali, iubitori, dar dominanţi, pe când Capricornii îşi ghidează viaţa în funcţie de raţionamente logice care nu au nicio treabă cu romantismul şi dau dovadă de nepăsare, în orice moment în care partenerii lor se entuziasmează cu privire la momente de tandreţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Top 3 perechi de zodii care nu au nicio şansă împreună (sunt ca şoarecele şi pisica)