Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai afectate zodii de Luna plină din 24 octombrie 2018

Luna plină 24 octombrie 2018. Sub semnul marilor schimbări, luna plină aduce incertitudini și răsturnări de situație care vin la pachet cu adevărate bătăi de cap. Trei zodii vor fi puternic influențate de acest fenomen.

Luna plină 24 octombrie 2018. Sub semnul marilor schimbări, luna plină aduce incertitudini și răsturnări de situație care vin la pachet cu adevărate bătăi de cap. Trei zodii vor fi puternic influențate de acest fenomen.

Luna plină din 24 octombrie 2018 este în Taur, ceea ce îi conferă un înțeles ușor diferit față de celelalte fenomene similare de pe parcursul anului. Astrologii anunță "schimbări neașteptate în dragoste, la nivelul relațiilor și chiar a aspectului nostru emoțional, deoarece luna ne va trezi simțurile".

Așadar, luna plină este despre "schimbare, emoție și incertitudine". Oricat de înfricoșătoare și inconfortabile ar părea, schimbările bruște se vor transforma în noi oportunități. Fie că este vorba de o iubire la prima vedere care ar pune capăt unei relații consumate în ani, o soluție riscantă la probleme de moment sau tensiuni între cei mai apropiați prieteni, luna plină înseamnă un nou început.

Luna plină 24 octombrie 2018 va evidenția întotdeauna forțele opuse din viața noastra, acest fapt fiind în concordanță cu pozitionarea total opusă a lunii față de Soare în galaxie.

Pe acelaşi subiect

Efectele lunii pline din 24 octombrie 2018 se vor resimți diferit de la persoană la persoană, însă trei zodii care vor fi mai afectate de schimbări în următoarea perioadă.

Luna plină 24 octombrie 2018: Taur

Taurii se pot aștepta la schimbări mari. Lumina lunii va straluci asupra acestor nativi, făcand loc unei schimbări fundamentale în sinea lor. Fie că decideți să renunțați sau să reîncepeți o relație, este momentul sa luati decizii fara vreo ezitare. Oricat de mare va fi pasul, un lucru este cert: veți avea șansa unică de-a va exprima cele mai adevărate sentimente, iar alegerea va fi doar un mod de a avansa pe plan sentimental.

Luna plină 24 octombrie 2018: Leu

Luna plină le va aduce schimbvri neaspteptate si Leilor, mai ales la locul de muncă sau in jurul afacerilor pe care acesti nativi le conduc. Cosmosul ii va face să renunte la orice compromis in fata persoanelor care dau primul semn de neloialitate si care nu se supun bunului mers al lucrurilor, in viziunea lor. In aceste conditii, interesul personal al acestor nativi ar putea fi afisat chiar ostentativ. Leii nu se vor opune schimbării, mergand, așa cum le sta și in fire, doar spre caștig.

Luna plină 24 octombrie 2018: Scorpion

Chiar dacă Scorpionii ar trebui să fie cu gandul la petrecerea pe care și-o vor organiza cu ocazia zilei de naștere, luna plină le aduce ganduri cu care acești nativi nu sunt obișnuiți. Schimbările apar în relațiile cu cei apropiați, fie ei iubiți sau confidenți, determinându-vă să reflectați dacă relațiile merită sau nu. Momentul este excelent pentru a scăpa de orice apăsare de pe suflet, chiar dacă știți că adevărul poate să doară. Vor rămane alături doar persoanele pe care puteti conta oricand

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai afectate zodii de Luna plină din 24 octombrie 2018