Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se vor despărți în 2019

Dacă problemele dintr-un cuplu s-ar putea rezolva întotdeauna, cuvântul despărțire nu ar exista. Atunci când dragostea a fost înlocuită de rutină, iar certurile se țin lanț, o decizie este inevitabilă. 

Zodii care se vor despărți
Top 3 zodii care se vor despărți în 2019 - unsplash.com

Dacă problemele dintr-un cuplu s-ar putea rezolva întotdeauna, cuvântul despărțire nu ar exista. Atunci când dragostea a fost înlocuită de rutină, iar certurile se țin lanț, o decizie este inevitabilă. 

Va fi un moment dureros, dar necesar. Nehotârărea nu va duce decât la timp pierdut și mai puține șanse de a cunoaște, cu adevărat, o persoană potrivită.

Taur

2019 va fi un an de foc pentru Tauri, iar în dragoste lucrurile ar putea lua o întorsătură dureroasă. Pentru nativii care au o relație șubredă, presărată cu certuri și neîncredere, șansele de despărțire sunt destul de mari, mai ales spre finalul verii. Iar asta pentru că tentațiile vin la tot pasul, iar mulți tauri sunt sătui să tot repare problemele din cuplu. Pentru a evita o despărțire, dacă e măcar posibil, va fi nevoie de sacrificii mari. Pe lângă cele făcute deja și care nu prea au avut sens. Important e ca taurii să nu se lasă pradă emoțiilor de moment, ci să facă ceea ce trebuie, luând în considerare și viitorul.

Rac

Anul 2019 va plin de dragoste, însă numai pentru racii care nu au încă un partener de viață. Cei aflați într-un cuplu vor trece prin clipe extrem de dificile. Iar o decizie nu mai poate fi amânată. Ceva nu se simte bine în relația cu persoana iubită, iar pentru raci acest sentiment este devastator. Problemele nerezolvate de-a lungul timpului ies încet la iveală, într-un mod subtil, dar care macină, și este posibil să fie prea târziu pentru a le mai rezolva. Deși unii raci vor depune eforturi monumentale, într-o ultimă încercare de a-și salva relația, asta nu depinde numai de ei. 

Balanță

Va veni momentul în care Balanțele își vor pune o întrebare de care au fugit prea mult timp. Sunt sau nu fericiți cu partenerul de viață? Da, va fi dificil să răspundă la o asemenea întrebare, mai ales dacă a intervenit și rutina, dar în funcție de răspuns vor avea de luat decizii importante. Dacă nu sunt fericiți, singura soluție este despărțirea - chiar dacă doare. Dacă simt că sunt fericiți, ceva totuși lipsește și e cazul să afle cât mai curând ce anume. Pentru că asemenea fantome bântuie o relație până când totul se destramă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se vor despărți în 2019