Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care manipulează sentimental

Unele zodii au dus manipularea la rang de artă. Pretind sinceritate și loialitate, în timp ce își urmăresc scopurile ascunse cu tenacitate, indiferente la suferința pe care o provoacă. Cum în recunoști? Te împing la limită, îți fură toată energia și îți creează un sentiment de nesiguranță.

de Redactia Observator

la 08.01.2019 , 10:59

Zodii care manipulează
Cele trei zodii care au dus manipularea la rang de artă - pixabay.com

Unele zodii au dus manipularea la rang de artă. Pretind sinceritate și loialitate, în timp ce își urmăresc scopurile ascunse cu tenacitate, indiferente la suferința pe care o provoacă.

Cum în recunoști? Te împing la limită, îți fură toată energia, te ignoră și îți creează un sentiment de nesiguranță.

Scorpion

Articolul continuă după reclamă

Deși par foarte sinceri și degajați, Scorpionii nu spun niciodată ceea ce gândesc în relația de cuplu. Intențiile lor rămân întotdeauna ascunse, motiv pentru care sunt nevoiți să construiască un castel de minciuni, care să le explice comportamentul bizar. În dragoste își vor copleși partenerul cu gesturi romantice, într-un timp foarte scurt, urcându-l pe un piedestal, până în momentul în care vor fi convinși că i-au câștigat loialitatea. Din acea clipă se vor transforma total și își vor pune planurile în aplicare, metodic, pas cu pas. Ceea ce nu îi face malefici, ci doar imposibil de înțeles. Pentru că în sinea lor ei iubesc, chiar dacă o fac manipulând mereu.

Rac

În funcție de noroc, un partener din zodia Rac pentru fi o binecuvântare sau un adevărat blestem. În primul caz, lucrurile sunt simple. Treaba se complică atunci când racii devin nemulțumiți în relație sau măcinați de gelozie. Vor analiza fiecare pas pe care îl faci, fiecare gest sau inflexiune a vocii, pentru a ști exact la ce reacționezi emoțional. Din acel moment vor folosi trucuri psihologice pentru a-ți testa loialitatea, transformând relația într-un ospiciu. Mai rău, o vor face în deplină liniște, pentru a nu da nimic de bănuit. 

Gemeni

Gemenii sunt roboții horoscopului. Par de fier și își calculează fiecare pas, însă, de multe ori, această atitudine vine dintr-o profundă nesiguranță. De fiecare dată când vor interveni probleme în cuplu, nativii din zodia Gemeni vor da vina instant pe partener, deși cel mai probabil ei sunt cei care au greșit neluând deciziile corecte la momentul potrivit. De altfel, Gemenii știu în sinea lor că amână rezolvarea problemelor și nu au curaj să înfrunte adevărul, motiv pentru care vor pretinde că multe situații sunt ridicol de simple și nu merită interesul lor. E doar o tactică prin care distrag atenția de la subiect, pentru a mai câștiga timp. Pentru partenerul de viață, însă, situația ar putea scăpa rapid de sub control, în acest ritm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care manipulează sentimental