Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu au curaj să spună "Te iubesc"

Pentru trei zodii, cele mai frumoase cuvinte sunt și cele mai greu de pronunțat. Și nu pentru că nu ar iubi, din contra - dragostea lor este atât de intensă, încât le este teamă că vor pierde persoana iubită dacă dau dovadă de slăbiciune. Vor spune "Te iubesc" abia în ultimul moment.

de Redactia Observator

la 26.01.2019, 15:48

Zodii în dragoste
Zodii care se tem să spună "Te iubesc" - pexels.com

Pentru trei zodii, cele mai frumoase cuvinte sunt și cele mai greu de pronunțat. Și nu pentru că nu ar iubi, din contra - dragostea lor este atât de intensă, încât le este teamă că vor pierde persoana iubită dacă dau dovadă de slăbiciune.

Vor spune "Te iubesc" abia atunci când vor fi siguri, în adâncul sufletului lor, că sentimentele sunt reciproce și vor să-și petreacă restul vieții alături de partener.

Gemeni

Spirite libere, Gemenii adoră aventura, iar în mintea lor frazele siropoase nu-și au rostul. Vor prefera lucrurile practice în locul declarațiilor, cel puțin atât timp cât relația nu ajunge în punctul deciziilor importante. Pe măsură ce vor prinde încredere în persoana iubită, nativii din zodia Gemeni vor începe să se deschidă, ușor - ușor, și să-și exprime sentimentele pe care le-au ținut, multă vreme, sub control. Va fi nevoie de mult curaj din partea acestora pentru a spune "Te iubesc", însă atunci când o vor face persoana iubită va putea fi sigură de loialitatea lor.

Fecioară

Fecioarele vor analiza toate aspectele relației, în timp real, cu precizie matematică. Vor dori să se asigure că totul este perfect înainte de se implica total și a spune "Te iubesc". Atunci când se îndrăgostesc, nativii din Fecioară au tendința de a pune totul sub semnul întrebării, inclusiv propriile sentimente și emoții. Este modalitatea lor de a se asigura că vor petrece restul vieții alături de persoana potrivită, care le înțelege firea complicată și le poate oferi sentimentul de siguranță. Până atunci nu vor spune niciun cuvânt, indiferent de intensitatea emoțională a momentului.

Capricorn

Un singur lucru nu-și doresc Capricornii, să se deschidă în fața persoanei iubite, iar aceasta să nu le împărtășească sentimentele. Pentru ei, perspectiva unei declarații de dragoste care ridică sprâncene și naște sentimente de milă sau compasiune este un adevărat coșmar. Așa că vor aștepta ca partenerul de viață să facă primul pas - dacă se poate, de mai multe ori - înainte de a spune "Te iubesc". Frica de a părea vulnerabili îi va face să se închidă într-o carapace din care vor ieși doar la momentul potrivit, alături de persoana potrivită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu au curaj să spună "Te iubesc"