Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care trădează în dragoste

Pentru trei zodii fidelitatea ține de circumstanțe. Dacă se simt bine și au chef de distracție sunt loiale, dacă nu "la revedere" și cam asta a fost. Deși capabile să treacă peste orice problemă, de obicei vor prefera ruta ușoară, ștergând-o "englezește" atunci când partenerul se așteaptă mai puțin.

Zodii care trădează
Zodii pentru care loialitatea nu înseamnă nimic - pexels.com

Pentru trei zodii, fidelitatea ține de circumstanțe. Dacă se simt bine și au chef de distracție sunt loiale, dacă nu "la revedere" și cam asta a fost.

Deși capabile să treacă peste orice problemă, de obicei vor prefera ruta ușoară, ștergând-o "englezește" atunci când partenerul se așteaptă mai puțin.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de suspicioși pe cei din jur și au impresia că li întinde mereu o capcană. Chiar și atunci când lucrurile merg bine într-o relație de dragoste, unii nativi din această zodie își vor păstra cărțile ascunse, doar pentru a se asigura că nu vor fi lăsați cu ochii în soare. De altfel, frica lor este atât de mare, încât sunt absolut convinși că persoana iubită va părăsi de la o clipă la alta, astfel încât un simplu gest e suficient pentru a-i determina să facă primul pas și să dispară nevăzuți.

Săgetător

Dacă îi întrebi, Săgetătorii ți-ar spune că ar vrea să fie sinceri și loiali, doar că nu prea le iese. De fiecare dată intră cu speranțe mari într-o relație, sperând că de data aceasta vor da lovitura, doar pentru a ieși din ea cu coada între picioare, dezamăgiți că iar au confundat prințul din poveste cu un broscoi. Cât despre promisiuni, se vor ține de ele, dacă sunt legate de ceva distracție. Săgetătorii nu au timp pentru sentimentalisme și jurăminte de credință, când sunt atâtea lucruri de exerimentat. În plus, la cât noroc au în iubire, ultimul lucru pe care și-l doresc e să fie loiali în plictiseală. 

Vărsător

Vărsătorii iubesc viața și toate bucuriile care vin odată cu ea. Totul e bine și frumos cu ei, atât timp cât nu intervine dramatismul. Nativii din această zodie urăsc gesturile patetice, promisiunile solemne, jurămintele lipsite de substanță și alte asemenea chestii, pe care le consideră inutile și siropoase. În lumea lor totul e simplu: dacă e bine se stă împreună, dacă nu, nu. Vor pleca fără niciun regret din relație, atunci când intervin probleme ce par a fi greu de rezolvat. Vărsătorii nu găsesc niciun motiv de regret și nu vor să se chinuie. Cred în destinul lor și știu că vor găsi o persoană alături de care vor trăi frumos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care trădează în dragoste