Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care trăiesc în trecut (și nu se pot bucura de viață)

Pentru unele zodii, clipele romantice pe care le-au petrecut cu mulți ani în urmă devin adevărate comori, de care nu se pot despărți sub nicio formă.Trecutul le aparține și la el se raportează în fiecare moment, chiar dacă viața pe care o trăiesc în prezent este mult mai bogată și fericită. 

Zodii care trăiesc în trecut
Top 3 zodii care trăiesc în trecut (și nu se pot bucura de viață) - pixabay.com

Pentru unele zodii, clipele romantice pe care le-au petrecut cu mulți ani în urmă devin adevărate comori, de care nu se pot despărți sub nicio formă.

Trecutul le aparține și la el se raportează în fiecare moment, chiar dacă viața pe care o trăiesc în prezent este mult mai bogată și fericită. 

Pești

Peștii trăiesc după standarde foarte înalte, pe care le-au stabilit ca fiind necesare acum mulți ani, poate chiar în copilărie. Indiferent ce se întâmplă în viața lor în prezent, câtă bucurie le aduc oamenii din jur, mereu vor compara momentul actual cu acea imagine idealizată despre viață. De multe ori vor pierde clipe prețioase, poate chiar oameni dragi, raportându-se la un trecut romantic, dar care nu se va mai repeta niciodată. 

Rac

În căutarea lor după liniște și armonie, racii nu vor reuși să vadă pădurea din cauza copacilor. Chiar dacă trăiesc, în realitate, cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, se vor întoarce mereu într-un trecut pe care îl consideră de aur - în care se simțeau confortabili și în deplină siguranță. Partea rea este că acel trecut nu a existat niciodată, el este rodul unei imaginații care transformă evenimente distante în emoții extrem de intense. Odată cu trecerea timpului vor renunța la acest mod de a privi viața și abia atunci vor începe să trăiască cu adevărat, la potențial maxim.

Fecioară

Această zodie nu are o predilecție pentru vremuri demult apuse, însă prezentul e de multe ori prea dur pentru a-l putea accepta cu toate relele lui. Fecioarele se vor întoarce mereu în trecut pentru că acolo nu pot fi trase la răspundere, din moment ce nimic nu mai poate fi schimbat. Când lucrurile vor merge într-o direcție greșită îți vor aduce aminte mereu de clipe în care totul era bine, doar pentru a-ți demonstra că se poate și altfel. Partea bună e că vor realiza, în scurt timp, că nu rezolvă nimic dacă se raportează la un trecut care nu-ți aparține, moment în care totul va reveni la normal. Până data viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care trăiesc în trecut (și nu se pot bucura de viață)