Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor divorța cel puțin o dată

Viața e imprevizibilă. Diferențele de caracter, problemele de zi cu zi sau un eveniment neașteptat pot duce un cuplu către divorț, chiar dacă ambii parteneri și-ar fi dorit ca relația să continue. 

Zodii care vor divorța cel puțin o dată
Top 3 zodii care vor divorța cel puțin o dată - pixabay.com

Viața e imprevizibilă. Diferențele de caracter, problemele de zi cu zi sau un eveniment neașteptat pot transforma o relație frumoasă într-un adevărat coșmar.

De obicei, trăsăturile mai puțin plăcute ale celor doi iubiți duc, mai devreme sau mai târziu, către despărțire. Orgoliul, vanitatea, intransigența sau lipsa de sinceritate sunt ingrediente care pot distruge în doar câteva clipe ani întregi de iubire.

Vărsător

Nu vei vedea niciodată un vărsător la o nuntă decât dacă n-are încotro și trebuie să o facă și pe asta. Pentru acești nativi, căsătoria este o corvoadă și nu puțini o fac doar de gura lumii. Nu e de mirare că vor ține la jurămintele de loialitate precum țin la o pereche de pantofi. Cât timp se simt confortabili, vor rămâne în relație. Când vin problemele, vor pleca. Pentru vărsători, lumea nu se oprește niciodată la o singură persoană, prin urmare sunt puține motivele care i-ar putea determina să lupte până la capăt pentru partenerul de viață.

Pești

Peștii trăiesc la extreme când e vorba de căsnicie. Cât timp credința lor în dragoste e de neclintit, iar încrederea la cote maxime, vor da totul pentru persoana iubită, însă lucrurile se vor schimba radical la momente de răscruce. Nativii din această zodie se feresc cu orice preț de un conflict care i-ar putea destabiliza emoțional, chiar dacă asta presupune să treacă printr-un divorț. Vor pleca din relație doar pentru a nu suferi și mai tare pe viitor, chiar dacă lucrurile ar fi putut fi rezolvate.

Săgetător

Nevoia de independență a săgetătorilor și spiritul de aventură ce-i caracterizează fac orice, dar nu casă bună cu partenerul de viață. Cu ochii mereu în patru, câutând noi persoane interesante, care să le aprindă pasiunea de nestăvilit, nativii din această zodie vor putea cu greu să accepte că viața amoroasă trebuie să se rezume la o singură persoană, și asta pentru o viață. Mai devreme sau mai târziu vor deveni plictisiți de partener și, în secunda doi, o vor sterge englezește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor divorța cel puțin o dată