Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care explodează la nervi

Unele zodii explodează la nervi, dacă se ajunge în punctul critic. Dincolo de acel moment, logica nu mai are nicio valoare, iar liniștea se transformă într-o adunătură de țipete, lacrimi, obraji roșii și mulți curioși. 

Zodii care țipa la nervi
Cum recționează zodiile la ceartă - Hepta

Unele zodii explodează la nervi, dacă se ajunge în punctul critic. Dincolo de acel moment, logica nu mai are nicio valoare, iar liniștea se transformă într-o adunătură de țipete, lacrimi, obraji roșii și mulți curioși. 

Pe stradă, acasă sau în mijlocul unui magazin, aceste zodii nu concep amânarea unui conflict, ci preferă să spună tot ce au pe suflet, pe loc, de preferabil cu voce tare.

Berbec

E foarte ușor să scoți din sărite un Berbec. Mult mai ușor decât ar fi normal. Spune-i un simplu nu, atunci când îți cere ceva, pentru a afla cum arată un mic război între doi oameni. Nu doar că va face o adevărată piesă de teatru, învocând intenții ascunse și trădări de neuitat, ci se va asigura că toată lumea vă aude, sperând astfel că vei ceda cât mai repede. În plus, nativul din zodia Berbec se va înroși la față și va gesticula fără încetare, dând impresia că vine sfârșitul lumii. Dacă ai norocul să fii într-o relație de dragoste cu un nativ din această zodie, ultimul lucru pe care ți-l dorești e să-l superi. Ai șanse mai mari să câștigi premiul la Loto decât să ieși învingător dintr-un conflict cu un berbec.

Fecioară

Când vine vorba de fecioare, tot secretul stă în ordine. Când nu e ordine, e haos. Încearcă să muți ceva prin casă pentru a vedea ce se întâmplă. Ai șanse să scapi de un scandal monstru doar dacă va crede că ai făcut-o fără intenție. În caz contrar e sfidare și tulburarea ordinii, motive suficiente pentru ca o fecioară adevărată să scoată toate armele. Va începe cu amintiri de acum patru ani, când nu ai dus gunoiul într-o sâmbătă, continuând cu absolut toate greșelile pe care le-ai facut de-a lungul timpului (inclusiv asta) și o concluzie formată din țipete și câteva cuvinte imposibil de reprodus. Mai bine nu. 

Rac

Racii au prostul obicei de a păstra tăcerea atunci când lucrurile îi deranjează. Doar că această strategie nu e prea bună și nu funcționează la nesfârșit. Când se va umple paharul, racul va exploda cu o energie care uimește și sperie deopotrivă. Pentru "victimă", totul pare a porni de la problema din prezent, însă racul se manifestă de fapt pentru vreo doi-trei ani adunați. Nu-i de mirare că reacția e disproporționată și îi lasă pe cei din jur cu gura căscată. Partea bună e că nu vor spune neadevăruri sau cuvinte grele, ci doar o adunătură de amintiri și detalii, toate pe un ton pe jumătate plâns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care explodează la nervi