Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei greu de cucerit

Unele zodii joacă tare atunci când e vorba de seducție. Par distrase, dezinteresate, ba chiar deranjate de cei care le curtează. Însă totul e un plan bine pus la punct, care are ca scop selecția celor mai buni și mai curajoși.

Scorpion, Săgetător și Vărsător, zodiile greu de cucerit
Cele trei zodii de femei greu de cucerit - unsplash.com

Unele zodii joacă tare atunci când e vorba de seducție. Par distrase, dezinteresate, ba chiar deranjate de cei care le curtează. Însă totul e un plan bine pus la punct, care are ca scop selecția celor mai buni și mai curajoși.

Vor reuși să le câștige inima doar acei bărbați care știu exact ce vor și au încredere în propriile forțe.

Scorpion

Femeia din zodia Scorpion simte mereu nevoia de a fi în control. Seducătoare și inteligentă, aproape că nu trece o zi fără ca bărbați mai mult sau mai puțin inspirați să o curteze. Din sute de pretendenți, nu e deloc ușor să aleagă unul potrivit și sincer, astfel că femeia Scorpion îi va supune pe toți la teste extrem de complexe. Pe care, de altfel, cei mai mulți le pică cu brio. Doar un bărbat încrezător, care nu cedează odată cu primul obstacol, va reuși să o cucerească - pentru totdeauna. Din acel moment, femeia din Scorpion va renunța la gardă și se va dedica total relației.

Săgetător

Nehotărâtă și zăpăcită, femeia din zodia Săgetător vrea să fie cucerită precum prințesele din povești, preferabil de către un cavaler în armură, obligatoriu frumos. Câteva secunde de plictiseală din partea unui pretendent și șansele de a o seduce devin mai mici decât șansele de a câștiga la Loto. Un Săgetător nu stă prea mult la discuții - e totul sau nimic, iar asta pe loc. Cât despre încercări disperate, nici nu se pune problema. Însă, pe cât de greu sunt de impresionat, pe atât de lungi și frumoase vor fi nopțile pentru cel ce va reuși imposibilul. 

Vărsător

Spre deosebire de primele două zodii greu de cucerit, femeile din Vărsător au nevoie de câțiva ani pentru a-și da seama cu adevărat ce simt pentru un bărbat. Nu că ar vrea neapărat să fie dificile și distante, dar nu vor face niciun pas până când nu se vor asigura că emoțiile sunt reale și sincere. În plus, au nevoie de un partener inteligent, elegant și subtil, care știe cum să inițieze o conversație și să păstreze misterul. O femeie Vărsător va sta la distanță cât timp este necesar, iar asta pentru că, odată decisă, va deveni extrem de loială și iubitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei greu de cucerit