Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care își iubesc partenerul indiferent de imperfecțiuni

Pentru mulți oameni, dragostea durează trei ani. Sau chiar trei luni, până când observă primele defecte ale partenerului, iar piedestalul pe care l-au urcat, de bunăvoie, se prăbușește încet, dar sigur. 

Top 3 zodii care își iubesc partenerul indiferent de imperfecțiuni - pixabay.com

Pentru mulți oameni, dragostea durează trei ani. Sau chiar trei luni, până când observă primele defecte ale partenerului, iar piedestalul pe care l-au urcat, de bunăvoie, se prăbușește încet, dar sigur. 

Unii, însă, nu se sperie deloc de imperfecțiunile persoanei iubite, fie ele fizice sau psihice. Ba, din contra, le acceptă și le transformă în calități. 

Rac

Cea mai mare dorință a racilor este să poată avea grijă de persoana iubită, familie și prieteni. Este scopul lor ultimu în viață și singurul motiv pentru care sunt dispuși să treacă peste toate greutățile. Așa că cine se gândește că aceste sentimente vor îndepărta nativi din Rac de partener și imperfecțiunile lui se înșală amarnic. Din contră, un rac va găsi în micile defecte de caracter calități pe care nimeni nu și le-ar fi imaginat. Ai încredere deplină. 

Vărsător

Vărsătorii sunt oameni cu picioarele pe pământ și totodată deschiși la minte. Pentru acești nativi perfecțiunea e doar un cuvânt care încurcă oamenii și le taie din încredere. Nu doar că vor aprecia defectele partenerului de viață, dar le vor transforma și "vindeca" în mintea acestuia, astfel încât să-i spulbere orice urmă de îndoială. Vărsătorii nu iubesc de dragul amorului, ci și pentru o conexiune emoțională puternică. Iar această conexiune e mult prea profundă pentru a fi ruptă de mici imperfecțiuni.

Pești

Peștii sunt romantici incurabili și iubesc necondiționat. Se vor uita la persoana iubită cu atât de multă pasiune, încât există o șansă foarte mare să nu observe nici măcar un singur defect, oricât de mare ar fi acesta. Loialitatea este pe primul loc și e mult mai puternică decât orice diferențe ce intervin, inevitabil, într-o relație. Sunt mici șanse, așadar, să auzi un nativ din Pești vorbind despre defectele partenerului. Pur și simplu nu le vede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care își iubesc partenerul indiferent de imperfecțiuni