Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii pentru care loialitatea nu înseamnă nimic

Pe unii oameni nu-i poți ține într-o relație nici cu arma la picior. Nu le place absolut deloc stabilitatea, iar despre rutină nici nu vor să audă - că o vor lua la fugă din senin.

Zodii care nu sunt loiale
Top 3 zodii pentru care loialitatea nu înseamnă nimic - unsplash.com

Pe unii oameni nu-i poți ține într-o relație nici cu arma la picior. Nu le place absolut deloc stabilitatea, iar despre rutină nici nu vor să audă - că o vor lua la fugă din senin.

De parcă asta nu ar fi de ajuns, au și motive temeinice pentru lipsa de loialitate. Lumea e pur și simplu prea frumoasă pentru a îmbătrâni cu un singur om, când poți să o faci cu mai mulți!

Gemeni

Cea mai mare problemă a gemenilor este că se plictisesc repede și nu pot accepta momentele banale care, mai devreme sau mai târziu, intervin într-o relație. Din acest motiv vor avea mereu tendința de a sări în brațele unei alte persoane, pentru a trăi din nou aventura specifică primelor zile de îndrăgosteală. Asta în timp ce partenerul părăsit se întreabă, nedumerit, ce s-a întâmplat, pentru că totul părea a fi bine. Și poate chiar era, dar gemenii nu caută binele, ci senzaționalul. Din acest motiv vor considera loialitatea ca fiind demnă de tot respectul, dar nu acum, poate cândva, pe viitor. 

Scorpion

Printre nenumăratele probleme ale scorpionilor se numără, firesc, și lipsa loialității. De altfel, este un adevărat spectacol să-i auzi explicând motivele pentru care, din senin, și-au părăsit partenerul și au decis să o ia de la zero, după doar câteva ore. Nativii din această zodie se concentreză prea mult pe partea legată de atracție a relației și mai puțin pe aspectele emoționale, care aduc buna înțelegere și stabilitatea. Nu e de mirare că, la prima scânteie pentru o altă persoană, vor pleca fluierând și cu zâmbetul pe bune. De altfel, au toate motivele din lume. Devenise prea serios totul, prea ca la oameni "mari". 

Săgetător

Pentru săgetători, loialitatea este ca apartenența la un club de șah al pensionarilor. Admirabilă, dar peste vreo 40 de ani. Acum sunt alte lucruri de făcut și prea puține persoane. În primul rând, nativii din această zodie nu se pot abține, atunci când vine vorba de flirt (și nu mai), cu oricine și la orice oră. Din vreo 10 astfel de flirturi unul, mai mult ca sigur, merge prea departe. Și atunci cum să fii loial, în astfel de condiții vitrege? Pare o glumă, dar nu e, pentru mulți săgetători. Aceștia chiar cred că lumea e atât de plină potențiale aventuri, încât a sta într-o relație stabilă, bazată pe loialitate, e o plictiseală totală, imposibil de tolerat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii pentru care loialitatea nu înseamnă nimic