Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii senine. Nu pun nimic la suflet

Sunt senine, calme și au o nonșalanță de invidiat. Pentru trei zodii, starea de nervozitate este imposibil de atins. Nici nu supărarea nu stau mai prejos. Situații care altora le-ar strica ziua sunt, pentru ele, motiv de bucurie și prilej de a mai face câteva glume.

de Redactia Observator

la 31.05.2019, 15:55

Taur, Săgetător și Pești, cele mai senine zodii
Zodii imposibil de supărat - Profimedia Images

Sunt senine, calme și au o nonșalanță de invidiat. Pentru trei zodii, starea de nervozitate este imposibil de atins.

Nici nu supărarea nu stau mai prejos. Situații care altora le-ar strica ziua sunt, pentru ele, motiv de bucurie și prilej de a mai face câteva glume.

Taur

Mult succes dacă încerci să superi un nativ din zodia Taur. În cel mai rău caz, te vei alege cu o privire plină de înțeles și numai bună pentru a naște regrete. Taurii sunt entuziaști, joviali și mereu puși pe distracție. Nici vorbă de apatie sau tristețe în atitudinea lor, motiv pentru care reușesc mereu să-i impulsioneze pe cei din jur. Mari amatori de aventuri, mâncare bună și cam tot ce ține de necunoscut, Taurii preferă să trăiască fiecare zi de parcă ar fi ultima, în niciun caz pierzând timp cu conflicte inutile, supărări sau regrete. Dacă ai alături de tine un nativ din Taur te poți considera norocos. E un partener de încredere, cu toate ciudățeniile lui. 

Săgetător

Săgetătorii sunt expresia calmului desăvârșit. La prima vedere, pare că nu le pasă de nimeni și nimic, iar asta pentru că, indiferent ce s-ar întâmpla, nu-i poți scoate din atitudinea aproape aeriană. Mai degrabă dispuși să sară din avion decât să stea supărați, nativii din zodia Săgetător fug, la propriu, de orice influență negativă. Adolescentini în manifestări, preferă să-și ocupe timpul cu lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi prietenii, siestele prelungite sau ceva dulce. Încearcă să-i superi și te vei trezi vorbind singur. 

Pești

Copiii zodiacului nu înțeleg prea bine ce e supărarea. În cel mai rău caz, pică pe gânduri, nedumeriți de ce unii oameni ar prefera să se certe sau să-și facă rău, în locul să stea la povești. În imaginația bogată a nativilor din Pești, tristețea și regretele sunt rezervate doar pentru filmele cu final nefericit. De multe ori această atitudine le provoacă neajunsuri, pentru că uită să-și urmărească propriile interese, preferând să tragă până în ultima clipă de situații și persoane care le sunt împotrivă. Dacă totuși reușești să-i superi, înseamnă că ai împins lucrurile cu mult peste limită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii senine. Nu pun nimic la suflet