Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii specialiste în flirt

Dintre toate, trei zodii sunt profesioniste în seducție. Din două vorbe și o privire pot cuceri pe oricine, cu o ușurință care uimește și sperie în același timp.

Berbec, Balanță și Săgetător, zodii care știu cum să flirteze
Zodiile care flirtează cu naturalețe - unsplash.com

Dintre toate, trei zodii sunt profesioniste în seducție. Din două vorbe și o privire pot cuceri pe oricine, cu o ușurință care uimește și sperie în același timp.

Pentru că, pe cât sunt de pasionale, pe atât de repede renunță la partenerii care nu știu cum să le cucerească inima.

Berbec

Poți acuza Berbecii de orice, însă nu că ar fi timizi. Nativii din această zodie spun exact ce îi taie capul, pe loc și fără rezerve. Iar un lucru esențial în jocul seducției este sinceritatea. Un berbec adevărat va acționa rapid, curajos și cu o carismă care lasă inimi frânte după prima întâlnire. De altfel, Berbecii au un umor irezistibil, pe care îl folosesc ca pe o adevărată armă. Pune-i față în față cu o persoană atrăgătoare, sau doar misterioasă, și vor trece la acțiune în doar câteva secunde, de parcă viața lor ar depinde de asta.

Balanță

Pentru Balanțe, talentul de a flirta este înăscut. Nu trebuie să învețe nimic din experiențe nereușite, totul vine ușor și natural atunci când poartă conversații cu persoane de sex opus. Iar lejeritatea lor creează o atmosferă pasională în foarte scurt timp, moment din care lucrurile se desfășoară cu o viteză uimitoare. De la o simplă discuție și până la o noapte romantică nu mai este decât un pas, pe care Balanțele îl vor face cu siguranță. După care, la fel de ușor, vor merge mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Săgetător

Pentru Săgetători, flirtul este ca un reflex. Oricând văd o persoană atrăgătoare intră în modulul de cucerit și trec la fapte. Stilul lor este jucăuș, dar direct, și nu lasă loc de interpretări. Spirite aventuriere, Săgetătorii nu se vor feri să spună când au chef de o noapte ceva mai lungă, sub formă de glumă – bineînțeles - spre uimirea celor din jur. Cine are de înțeles știe ce trebuie să facă, cine nu, oricum e plictisitor și nu merită efortul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii specialiste în flirt