Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care suferă intens după o despărțire

Despărțirea este, pentru cei mai mulți dintre noi, un eveniment trist, intens, regretabil, dar care deschide oportunități pentru o viață mai bună. Pentru unii oameni, însă, separarea de partener devine o adevărată tragedie, care le pune la îndoială toată concepția despre viață și dragoste. Unii vor decide să trăiască în trecut, pierzând astfel ani întregi din viață pentru o relație care nu a avut și nu are niciun viitor.

Zodii care suferă intens după o despărțire
Top 3 zodii care suferă intens după o despărțire - pixabay.com

Despărțirea este, pentru cei mai mulți dintre noi, un eveniment trist, intens, regretabil, dar care deschide oportunități pentru o viață mai bună.

Pentru unii oameni, însă, separarea de partener devine o adevărată tragedie, care le pune la îndoială toată concepția despre viață și dragoste. Unii vor decide să trăiască în trecut, pierzând astfel ani întregi din viață pentru o relație care nu a avut și nu are niciun viitor.

Rac

Separarea de persoana iubită le provoacă o suferință de proporții dramatice Racilor. De obicei aceștia dau tot ce au într-o relație, motiv pentru care se vor simți devastați în momentul despărțirii. Vor analiza fiecare cuvânt al fostului partener pentru a înțelege cu exactitate ce s-a întâmplat, însă, de obicei, acest efort nu le va aduce niciun rezultat. Pentru Raci, a trece peste o despărțire este un proces care poate dura ani întregi.

Scorpion

Scorpionii nu vor discuta niciodată despre sentimentele lor, însă despărțirea le provoacă o durere imensă. Pasionali până la obsesie, acești nativi vor fi cutremurați de perspectiva unui viitor din care persoana iubită nu mai face parte. Se vor simți răniți, triști, nervoși, trădați și fără încredere pentru multă vreme, până  în momentul în care vor accepta că despărțirea e reală și definitivă.

Pești

Extrem de sensibili la emoții, Peștii se vor face vinovați pentru toate relele din relație, în speranța că astfel vor acoperi sentimentul de durere cu cel de vinovăție. Se vor considera incapabili de iubire, adevărați ghinioniști care, prin comportamentul lor, distrug orice lucru frumos. Adevărul este că aceste gânduri sunt doar expresia unui suflet rănit, care a iubit enorm iar acum a rămas singur. Durerea va trece în timp, dacă va fi acceptată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care suferă intens după o despărțire