Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu suflet de copil

Pentru trei zodii, a fi matur înseamnă a ascunde mai bine faptul că tot ce vrei este să te joci. Au sufletul unui copil, chiar dacă anii trec iar problemele de viață se schimbă. Nu este exclus să le vezi cu zâmbetul până la urechi în cele mai nepotrivite momente

de Redactia Observator

la 26.03.2019, 17:57

Zodii copilăroase
Zodii care vor să se joace, de dimineață până seara, indiferent de vârstă - Profimedia Images

Pentru trei zodii, a fi matur înseamnă a ascunde mai bine faptul că tot ce vrei este să te joci. Au sufletul unui copil, chiar dacă anii trec iar problemele de viață se schimbă. 

Nu este exclus să le vezi cu zâmbetul până la urechi în cele mai nepotrivite momente, sau imprevizibile atunci când se cere un comportament reținut. Precum copiii, fac exact ce le taie capul, fără a ține cont de circumstanțe. 

Săgetător

Săgetătorii sunt copiii zodiacului. Pentru ei, viața e o joacă, de dimineață până seara. Vor doar să se distreze și să experimenteze lucruri noi, iar cei care dau senzația că au o viață de oameni maturi doar mimează - important de știut. Un Săgetător va merge la serviciu doar nevoit, pentru că nu are încotro și toată distracția îl cam costă ceva bani. În dragoste vor fi spirite adolescentine până la bătrânețe. Întreabă un nativ din zodia Săgetător dacă are de gând să renunțe vreodată la acțiunea dintre așternuturi și te va privi de parcă i-ai furat toate jucăriile. Dacă ai norocul ca persoana iubită să fie un Săgetător, poți fi sigur că viața alături de el va fi exact ca un roller coaster. Ajunge cu greu sus, dar și când începe picajul, o sa-ți stea inima pe loc... După care o va lua de la capăt.

Gemeni

În ciuda aparențelor, Gemenii sunt spirite native și copilăroase. Cred orice le spui, iubesc cu pasiune și sunt dispuși să meargă alături de partener până în pânzele albe. Cumva, îi deranjează că au crescut, pentru că vârsta de 10 ani li se pare ideală pentru a trăi. Și nu vor renunța niciodată să privească viața precum un mare teren de joacă. În dragoste, Gemenii vor trece peste orice dificultăți, dar nu și peste lipsa de umor. Au nevoie să râdă, preferabil de dimineața și până seara, pentru că e ceea ce-i face să se simtă vii. E chiar o binecuvântare să ai alături un partener din zodia Gemeni, pentru că vei trăi frumos. Au nevoie doar de un zâmbet, o cafea și un plan interesant.

Berbec

Berbecii sunt și vor rămâne mereu copii, indiferent de vârstă. Mereu puși pe șotii, nativii din această zodie nu funcționează după tiparele clasice. Fac exact ce-i taie capul, fără a se gândi la circumstanțe sau la părerea celor din jur. Nu este exclus să vezi un Berbec cântând pe stradă, în miezul nopții, sau fiind morocănos în mijlocul unei petreceri, pentru că are senzația că nu este în centrul atenției. Însă, în ciuda caracterului lor bizar și impervizibil, e amuzant să ai un nativ din această zodie ca partener de viață. În primul rând, nu te vei plictisi niciodată, pentru că nu știi ce are de gând. Și, chiar dacă te prinzi de intențiile lui, va face cumva pentru a te surprinde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu suflet de copil