Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor reveni în brațele fostului iubit în 2019

Pentru trei zodii, 2019 va fi unul intens și provocator, mai ales în dragoste. Nostalgia trecutului și speranța unui viitor mai bun le va duce direct în brațele foștilor iubiți. Însă nu e totul atât de roz precum pare. Motivele care au dus la despărțire ar putea spulbera rapid povestea de iubire.

Împăcarea la zodii
Trei zodii vor reveni la fostul iubit, în 2019 - pixabay.com

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi unul intens și provocator, mai ales în dragoste. Nostalgia trecutului și speranța unui viitor mai bun le va duce direct în brațele foștilor iubiți.

Însă nu e totul atât de roz precum pare. Motivele care au dus la despărțire ar putea spulbera în scurt timp povestea de iubire, mai ales dacă niciun dintre parteneri nu a învățat lecțiile necesare.

Rac

Ființe sensibile și emoționale, Racii au dificultăți în a accepta o despărțire și speră mereu că, la momentul potrivit, vor ierta greșelile din trecut și vor reveni la fostul iubit. Deși dispuși să treacă peste motivele care au dus la sfârșitul relației, Racii vor cântări cu grijă toate alternativele posibile, pentru a se asigura că nu vor ajunge să regrete decizia. Pentru nativii din această zodie, orice gest care le va semnaliza că fostul partener de viață nu s-a schimbat deloc i-ar putea îndepărta definitiv de perspectiva împăcării, pentru că singurătatea e oricum mai bună decât un nou episod traumatizant, trăit la intensitate maximă pentru a doua oară.

Capricorn

Deși par distanți și reci în gesturi și cuvinte, Capricornii speră în secret că fostul iubit le va cere din nou încrederea, iar relația va putea porni de la zero. Însă dorința lor de a controla situația și frica de a părea vulnerabili îi va opri din orice inițiativă proprie. Prin urmarea, împăcarea va fi posibil numai dacă fostul partener al Capricornilor va insista un timp îndelungat, suficient cât nativii din această zodie să se asigure că are intenții bune și a învățat din greșelile trecutului. Odată convinși de sinceritatea acestuia, îl vor primi cu brațele deschise și vor evita orice tentație de a reproșa lucrurile care au dus la sfârșitul relației.

Pești

Peștii urăsc drama și conflictul, mai ales cu o persoană pentru care au avut sau încă au sentimente de dragoste. În sufletul lor exista oricând posibilitatea împăcării, dacă povestea de iubire a fost sinceră și intensă. Vor face tot posibilul pentru a-și demonstra loialitatea, chiar dacă această atitudine i-ar putea face să repete la indigo greșelile din timpul relației. Înainte de a se arunca din nou în brațele fostului iubit, nativii din zodia Pești ar face bine să se gândească și la propriul interes și să nu treacă peste el. E important ca împăcarea să fie sinceră și din dragoste, nu motivată de frica de singurătate sau neîncredere în propriile forțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor reveni în brațele fostului iubit în 2019