Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care confundă gelozia cu iubirea

Gelozia nu este și nu va fi niciodată o scuză a persoanelor care iubesc. Dragostea nu are nimic de-a face cu frustrarea, obsesia și îngrijorarea din senin. Din contra. 

Zodii care confundă gelozia cu iubirea
Top 3 zodii care confundă gelozia cu iubirea - pixabay.com

Gelozia nu este și nu va fi niciodată o scuză a persoanelor care iubesc. Dragostea nu are nimic de-a face cu frustrarea, obsesia și îngrijorarea din senin. Din contra. 

Senină, caldă și liniștitoare, iubirea aduce bucurie în viața unui om, nu ore întregi de explicații pentru un simplu gest.

Berbec

Când berbecii sunt geloși se transformă într-o altă persoană - de cele mai multe ori înspăimântătoare. Acești nativi nu simt gelozie în fiecare moment al zilei, însă, atunci când lucrurile devin serioase și persoana iubită dă semne de independență, se vor schimba din oameni sensibili și iubitori în indivizi măcinați, suspicioși la orice vorbă sau gest făcut de partener. După ce lucrurile se vor liniști vor veni cu o scuză, de cele mai multe ori explicând că așa este dragostea și numai cine nu iubește nu e gelos. Partea cea mai rea e că berbecii chiar cred acest lucru, motiv numai bun pentru a amâna la infinit ideea de schimbare.

Taur

Pentru tauri, dragostea vina la pachet cu o doză serioasă de gelozie. În zilele lor bune, liniștite, taurii vor fi foarte iubitori, genul de oameni care trimit mesaj de dor și se interesează mereu de persoana iubită. Toate bune și frumoase până când un simplu gând îi va metamorfoza complet. Vor rămâne la fel de interesati de partener, însă mesajele de iubire se vor transforma în mici interogatorii, telefoanele în anchete, iar glumele în ironii despre despărțire și amanți. Nu e chiar o viață perfectă de trăit. Din păcate, pentru că nu vor să admită că sunt geloși, taurii se vor schimba când e poate prea târziu.

Gemeni

Cu toate că în mod normal gemenii sunt dispuși să facă compromisuri într-o relație, să discute fiecare problemă pentru a păstra echilibrul și armonia, lucrurile se schimbă radical atunci când gelozia îi cuprinde din senin. Vor începe să imite comportamentul partenerului într-un mod ostentativ, încercând să le transmită faptul că sunt deranjați. Dacă persoana iubită va sta pe telefon 20 de minute, gemenii o vor face cu orele, doar pentru a demonstra că pot și ei. În mintea lor, totul este normal. În fond, nu ei sunt cei care dau semne că ar putea înșela. De fapt, nici nu contează dacă aceste semne sunt reale sau doar închipuiri. Gemenii simt, deci trebuie să fie adevărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care confundă gelozia cu iubirea