Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre bani şi carieră, 20 iulie 2019

Balanţele sunt tentate să dea o mulţime de bani pe aparenţe. Pot cumpăra lucruri scumpe de care nu au nevoie, parcă vor să demonstreze ceva.

de Redactia Observator

la 20.07.2019, 11:19

Balanţele sunt tentate să dea o mulţime de bani pe aparenţe. Pot cumpăra lucruri scumpe de care nu au nevoie, parcă vor să demonstreze ceva.

Stau foarte bine în dragoste, însă Racii nu au acelaşi noroc şi în ce priveşte banii. Puţină răbdare şi vă veţi bucura şi de portofelul plin.

Leii se gândesc dacă un proiect în care au investit mult timp şi bani este atât de profitabil încât să merite efortul.

Şi Fecioarele sunt puţin stresate în plan financiar după nişte cheltuieli peste limită, însă astrele spun că vor reuşi să se menţină pe linia de plutire.

Balanţele sunt tentate să dea o mulţime de bani pe aparenţe.Pot cumpăra lucruri scumpe de care nu au nevoie, parcă vor să demonstreze ceva.

Scorpionii pot fi daţi exemplu printre ceilalţi nativi, pentru chibzuinţa şi responsabilitatea de care dau dovadă la serviciu, dar şi în planul de organizare a cheltuielilor.

Mici obstacole în parcursul profesional pentru Săgetători. Sunt sfătuiţi însă să nu se dea bătuţi şi să încerce de câte ori este nevoie pentru ca un lucru să le reuşească.

Şi pentru Capricorni se întrevăd ceva probleme la serviciu, create de nişte confesiuni făcute cui nu trebuia.

Vărsătorii pot fi mărul discordiei într-o situaţie tensionată la locul de muncă, după ce au pus beţe în roate cuiva.

Peştii s-ar putea bucura de o reuşită pe care au aşteptat-o atât de mult timp, încât credeau că nu se va mai întâmpla.

Dragi Berbeci, v-ati neglijat sănătatea în ultima vreme, aşa că, măcar câteva zile evitaţi stresul la serviciu şi încercaţi să vă relaxaţi.

Taurii ar putea sa puna mâna, în sfârşit, pe un bun pe care şi-l doresc de multă vreme şi pentru care au şi muncit mult.

Gemenii, în schimb, ar face bine să se abţină de la cheltuieli prea mari pentru că. nu se anunţă previziuni strălucite pentru ei în plan financiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre bani şi carieră, 20 iulie 2019