Antena Meniu Search
x

Zodiac dragoste 7 decembrie 2018. Peștii au o povară pe suflet

Zodiac dragoste 7 decembrie 2018. Varsatorii ar putea lega o relatie cu sanse de viitor astazi. Nu acelasi noroc il au Berbecii, care ar putea ramane singuri daca nu isi tin in frau iesirile.

Vezi și

Zodiac dragoste 7 decembrie 2018. Varsatorii ar putea lega o relatie cu sanse de viitor astazi. Nu acelasi noroc il au Berbecii, care ar putea ramane singuri daca nu isi tin in frau iesirile.

O zi foarte buna pentru planuri in doi sau in familie pentru SAGETATORI. Timpul petrecut cu cei dragi ii incarca sufleteste si abia asteapta compania lor.

CAPRICORNII isi gasesc astazi o noua pasiune. Simt nevoia sa iasa putin din rutina zilnica si sa se dedice cu totul unor noi activitati.

VARSATORII au ocazia sa stabileasca o legatura cu mare potential de viitor astazi. Nu e vorba neaparat de cineva nou cunoscut, ci mai degraba de o persoana chiar apropiata.

O povara pe suflet pe care nu vor sa si-o exprime ii va consuma teribil pe PESTI. Pentru binele lor, ar putea incerca sa se destainuie cuiva drag, altfel risca sa sufere si mai tare.

Mare atentie, dragi BERBECI, pana unde intindeti coarda intr-un conflict cu partenerul. Vorbele aruncate la nervi v-ar putea atrage multi nori negri in relatie.

Ghinion si pentru TAURI in dragoste astazi. O discutie aprinsa cu persoana iubita ar putea scoate la iveala aspecte pe care le-ati negat pana acum.

GEMENII sunt pusi pe fapte mari in plan amoros. Vor sa atraga din nou atentia partenerului, fie cu un cadou, fie cu o schimbare radicala de look.

O persoana iubita din trecut si-ar putea face apartia in viata RACILOR. Intalnirea nu va fi una amoroasa, spun astrele, ci mai degraba vor depana amintiri dragi.

LEII pot trece printr-un cumul de stari astazi. De la bucurie la tristete, de la apreciere la invidie si asa mai departe. Au fost coplesiti de un eveniment recent si sunt usor confuzi.

Nativii FECIOARA fac astazi eforturi in a lua o decizie si in avantajul lor dar si a partenerului. Undeva, drumurile lor nu mai coincid si e nevoie de un compromis.

Dragi BALANTE, nu cereti persoanei iubite ceea ce voi nu ati face! Aveti pretentii putin cam mari, iar partenerul ar putea fi deranjat de egoismul vostru.

Astrele le recomanda putin mai multa odihna si atentie la sanatate SCORPIONILOR. S-au cam neglijat in ultimele zile, iar asta se simte in relationarea cu ceilalti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Zodiac dragoste 7 decembrie 2018. Peștii au o povară pe suflet