Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 24 noiembrie 2019. Scorpionii sunt cu siguranță norocoșii zilei în dragoste

În cazul Săgetătorilor, astăzi este vorba numai despre bani. Câtă vreme o colaborare, un proiect nu aduce câştiguri, nu îi interesează.

de Redactia Observator

la 24.11.2019, 08:45

Vezi și

În cazul Săgetătorilor, astăzi este vorba numai despre bani. Câtă vreme o colaborare, un proiect nu aduce câştiguri, nu îi interesează.

Capricornii sunt sfătuiţi să îşi deschidă sufletul şi să spună ce îi apasă. E musai să facă o mărturisire, pentru a se elibera sufleteşte.

Zi extrem de favorabilă Vărsătorilor, din punct de vedere financiar. Era şi cazul, după ce o lungă perioadă le-a bătut vântul în buzunare.

Peştii ar putea avea parte de ceva momente tensionate în familie, care vor trece însă foarte repede dacă nu pun paie pe foc.

Chiar dacă sunt puşi în faţa unor nedreptăţi, Berbecii sunt sfătuiţi să rămână calmi. Doar tăria de caracter îi va convinge pe ceilalţi că au dreptate.

O relaţie de aşa zisă prietenie poate evolua surprinzător pentru Tauri. Iar ei se vor bucura din plin de asta, câtă vreme le aduce un zâmbet.

Pentru Gemeni, lucrurile merg cât se poate de bine, pe final de săptămână! Şi amoros, şi financiar, lucrurile încep să capete o direcţie promitătoare.

Racii sunt supuşi extremelor astăzi. Fie vor avea o zi foarte bună, fie foarte rea. Depinde numai de ei cum trec peste răutăţile unei persoane din familie.

Dragi Lei, oamenii din jur tind să vă facă responsabili de un lucru cu care nu aveţi vreo legătură. Încercaţi să explicaţi cu calm situaţia, fără iz de ceartă.

Fecioarelor le lipseşte un lucru sau poate chiar o persoană din trecut şi devin nostalgice. Parcă intră uşor uşor în atmosfera de sărbători.

Succesul vine şi cu compromisuri, dragi Balanţe, dar e foarte important să vă ştiţi limitele. Voi decideţi până unde puteţi merge în a renunţa la principii sau chiar lucruri la care ţineţi.

Iar Scorpionii sunt cu siguranţă norocoşii zilei în dragoste. Pentru prima oară dupa mult timp, pot simţi din nou fluturi în stomac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 24 noiembrie 2019. Scorpionii sunt cu siguranță norocoșii zilei în dragoste