Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top 3 zodii care manipulează de dimineața până seara (și vor face asta mereu)

Impulsul de a face lucruri ascunse și incorecte, pentru a-ți duce la îndeplinire propriile planuri, a fost mereu parte a firii umane. Unii refuză, totuși, să folosească tehnici de manipulare, sau apelează la ele foarte rar și doar în situații limită.

de Redactia Observator

la 25.08.2018 , 14:07

Zodii care manipulează pentru a-și atinge scopurile Top 3 zodii care manipulează de dimineața până seara - pixabay.com

Impulsul de a face lucruri ascunse și incorecte, pentru a duce la îndeplinire propriile planuri, a fost mereu parte a firii umane. Unii refuză, totuși, să folosească tehnici de manipulare, sau apelează la ele foarte rar și doar în situații limită. Pentru alții, însă, dezinformarea a devenit o parte a ființei lor și cu greu mai pot acționa cu sinceritate, din moment ce pot obține beneficii mult mai mari prin manipulare și inducerea confuziei. 

Dacă nu poți înțelege comportamentul unei persoane, iar vorbele ei nu se potrivesc cu faptele, ai putea fi prins într-un scenariu despre care nu ai nici cea mai mică idee.

Gemeni

Articolul continuă după reclamă

Nu toți gemenii manipulează, însă cei care o fac sunt complet imprevizibili și de neînțeles. Deși vorbești cu un singur om, ai impresia uneori că totul e o piesă de teatru și nimeni nu știe, de fapt, care este adevărata față a celui despre care simți că folosește minciuna și dezinformarea pentru a-și atinge scopurile. Uneori e cald și prietenos, doar pentru a se schimba bursc într-o persoană care povestește lucruri ce par ireale și trage singur concluzii de pe urma lor. Dacă nu ești atent te-ai putea trezi într-o situație extrem de confuză, în care ai putea face gesturi care nu-ți stau în caracter.

Pești

Din dorința de a-i face pe cei din jur fericiți Peștii vor ascunde sentimentele care-i deranjează sau lucrurile mai puțin plăcute. Deși o fac dintr-o sensibilitate exagerată și au gânduri bune, te poți trezi într-o relație cu un om care zâmbește mereu și se poartă de parcă totul ar fi bine, deși în realitate au momente în care suferă profund și adună frustrări. Pentru ei contează doar aparențele. Cât timp reușesc să evite confruntarea și emoțiile negative se vor mulțumi cu o viață dublă. 

Scorpion

Scoprionii nu au plăcerea de a minți, însă sunt atât de seducători și degajați, încât impulsul de a manipula înfrânge deseori sentimentul de vinovăție. O vor face pentru că sunt conștienți de importanța lor și de faptul că sunt plăcuți, iar o mică doză de manipulare le-ar putea aduce beneficii uriașe. Întotdeauna vor avea un plan secret, despre care nici măcar nu îți imaginezi, și vor face totul pentru a-l duce la îndeplinire - chiar dacă, uneori, comportamentul lor va naște semne de întrebare. Dacă ai de-a face cu o asemenea persoană întreabă-te mereu ce ar putea urmări cu fiecare gest. Acțiunile lor ar putea prinde sens.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care manipulează de dimineața până seara (și vor face asta mereu)