Antena Meniu Search
x

Video Concurs inedit în Capitală: zeci de tineri cu aparate de zbor create de ei s-au lansat în aer, deasupra Lacului Morii. Care a fost marele premiu

Jocuri cu senzaţii tari şi hohote de râs în Capitală. Zeci de tineri s-au înscris la un concurs cu aparate de zbor pe care le-au construit singuri. S-au lansat în aer, dar toţi au ajuns în apele lacului Morii, unde a fost organizat spectacolul care a testat curajul şi imaginaţia. 

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 20:08

Vezi și

Care de care mai ciudate şi mai amuzante, aparate de zbor în formă de pasăre, melc sau maşină de poliţie au încercat, dacă nu să zboare, măcar să nu cadă foarte repede în apele lacului. 

Alin Stan, reporter Observator: Aproape 40 de echipe s-au înscris în această competiţie. Ei şi-au făcut singuri aparatele de zbor. Fie din lemn, fie din polistiren. După fiecare săritură sunt punctaţi cu note de la 1 la 10. Se punctează momentul artistic, dar şi zborul. 

Creaţiile care a fascinat spectatorii

Sorin, participant: Este o cuşcă a libertăţii. Am venit să ne distrăm. Nu ştim dacă o să zburăm. 

Pe acelaşi subiect

Vlad, participant: Ne-am gândit să fie ceva funny, să fie ceva reprezentativ. Am plecat de la ideea de Logan. Aripile sunt făcute din PVC, ţevi de lemn învelite în prelată de tir, cadrul este tot din lemn, iar roţile sunt roţi obişnuite de roabă. 

Una dintre creaţiile care a fascinat spectatorii a fost un aparat de zbor în formă de melc. 

Cosmin şi Luciana, participanţi: Aripile au o lungime de 6 metri jumătate şi sperăm să zboare măcar un metru. Sigur o să zboare mai mult de un metru. Este foarte puternic.

Momente artistice şi experienţe de neuitat

Spectator: Este o experienţă unică. Nu ştiu dacă a mai fost l a noi în ţară aşa ceva. E foarte mişto.

Spectator: Interesant. În primul rând echipele şi ce s-au gândit. Sperăm să şi zboare. 

Înainte de lansare, fiecare echipă avea pregătit şi un moment artistic. 

Bogdan, participant: Am apucat să zbor. Apa caldă. Atât timp cât decolezi de pe pământul care se prăbuşeşte, este ok. 

Membrii juriului s-au lăsat aşteptaţi, însă în cele din urmă au aterizat cu avionul pe apă. Marele premiu, o excursie în Austria, a fost câştigat de echipa Pegasus - un fel de unicorn care a zburat 24 de metri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Concurs inedit în Capitală: zeci de tineri cu aparate de zbor create de ei s-au lansat în aer, deasupra Lacului Morii. Care a fost marele premiu