Antena Meniu Search
x

Video "Dracula Dog Show", un spectacol pentru iubitorii de animale. O mie de câini, din 35 de ţări, au concurat pentru premiile competiţiei

Peste o mie de câini, din 35 de ţări din toată lumea, şi-au etalat graţia şi talentele la cel mai iubit concurs internaţional de specialitate de la noi din ţară. Dracula Dog Show a început în Cetatea Târgu Mureș. Admiratorii au putut face cunoştinţă cu zeci de campioni, înscrişi la toate categoriile, care se întrec pentru primul loc.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 09:05

Vezi și

Antrenamentul şi pregătirile participanţilor blănoşi au început încă de dimineaţă pentru a se asigura că sunt cei mai buni şi că atrag privirile curioşilor. Căţeii par siguri pe ei spre deosebire de însoţitorii lor, care au ceva emoţii.

Propietar: "Sunt din rasa dalmaţian, sunt pe categorii diferite de vârste diferite. Sunt prietenoşi cu copiii, sunt loiali, sunt iubitori, sunt buni pentru familie."

Propietar: "Ciobănescul românesc de Bucovina este o rasă folosită în paza turmelor şi a proprietăţilor. Sunt nişte câini foarte echilibraţi şi iubitori cu membrii familiei, dar în acelaşi timp sunt circumspecţi şi îşi apără, cu îndârjire, teritoriul."

Un spectacol pentru iubitorii de câini

Copii au fost cei mai încântaţi, pentru că au avut ocazia să vadă o mulţime de câini pe care i-au văzut până acum doar la televizor sau în desene animate. 

Băieţel participant la eveniment: "Am venit la expoziţie ca să vă mai multe rase din alte ţări şi să văd care va câştiga."

Concurenţi din toate colţurile lumii şi-au pregătit minuţios blănoşii pentru a-i impresiona atât pe juraţi, cât şi pe spectatori. Unii au venit chiar şi din continente îndepărtate precum Statele Unite şi Asia.

Petru Muntean, vicepreşedintele Asociaţiei Chinologice din România: "Dracula Dog Show a devenit un brand internaţional şi ne bucurăm foarte mult de o participare foarte importantă din străinătate. Peste 30 de ţări sunt prezente la această manifestare care se desfăşoară pe parcursul a trei zile şi în aceste trei zile vor fi arbitraţi peste 3.000 de câini."

De la Dracula Dog Show, nu putea lipsi nici momentul misterios al apariţiei în scenă a contelui Dracula, un simbol al evenimentului, care a decernat ulterior şi premiul mult aşteptat. Expoziţia se va încheia astăzi cu ultima etapă şi anume Transilvania Dog Show.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "Dracula Dog Show", un spectacol pentru iubitorii de animale. O mie de câini, din 35 de ţări, au concurat pentru premiile competiţiei