Antena Meniu Search
x

Ei sunt ghinioniştii zodiacului! Top 5 zodii care se despart sau divorţează în 2016

Astrologii susţin că anul 2016 va fi dominat de instabilitate şi dezechilibru

Astrologii susţin că anul 2016 va fi dominat de instabilitate şi dezechilibru. Mişcările planetelor vor scoate puţin zodiile din comoditatea cu care le-a obişnuit anul 2015 şi vor aduce un suflu nou în toate aspectele vieţii lor. Din păcate, există câteva zodii care sunt predispuse în 2016 la despărţiri dureroase sau divorţuri neaşteptate.

Taur

Chiar dacă sunt într-o relaţie sau sunt căsătoriţi, Taurii vor avea tendinţa să fie nestatornici în 2016, chiar dacă în mod normal sunt nişte persoane foarte statornice în relaţii. Aceştia au şanse foarte mari să se despartă de persoana de lângă ei din cauza nefericirii din relaţia actuală.

Gemeni

Gemenii sunt preduspuşi la schimbări importante pe plan sentimental în 2016. Există însă riscul ca cel de lângă ei să nu fie tocmai alesul. Acesta nu pare să fie o iubire profundă, iar şansele să se ajungă aici sunt majore. Sinceritatea joacă un rol decisiv, iar Jupiter şi Venus joacă un rol foarte important în comunicare, dialogul şi prietenia.

Fecioară

Fecioarele au de mai bine de 6 ani o viziune nouă asupra relațiilor sentimentale. Nativii acestei zodii sunt dominaţi în 2016 de de autoritatea lui Pluton, o planetă dificilă, aducătoare de mari răsturnări de situație, de provocări şi eșecuri.

Scorpion

Neptun pune stăpânire pe zona sentimentelor scorpionilor, iar acest lucru se va simţi. Cel mai probabil, nativii acestei zodii vor renunţa la partenerul pe care l-au avut până acum pentru unul nou. Acest lucru nu înseamnă neapărat că acesta decizie va fi cea mai bună pentru ei.

Capricorn

În 2016, e momentul lor de testare a rezistenţei şi a lecţiilor asumate în 2015. Este momentul lor de gravitate, de asumare a destinului. Influenţa lui Pluton îşi spune cuvântul şi îi obligă să îşi regândească viaţa din toate punctele de vedere. Mulţi Capricorni se vor confrunta cu decizii care o să le schimbe cursul vieţii sentimentale pentru totdeauna.Pentru o parte dintre aceşti nativi, 2016 reprezintă vârful maxim al crizei!

Sursa Horoscopbun.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Ei sunt ghinioniştii zodiacului! Top 5 zodii care se despart sau divorţează în 2016