Antena Meniu Search
x

Video Malta îşi întâmpină turiştii cu bani. Până la 100 de euro, pentru cei care petrec cel puțin trei zile pe micuța insulă din Mediterana

Malta oferă bani turiştilor care vor ajunge în această ţară, la vară. Guvernul vrea să atragă mai mulţi vizitatori în acest mod. Oferta se adresează doar oamenilor care călătoresc pe cont propriu şi nu prin agenţii sau platforme speciale.

Vezi și

Autorităţile din Malta oferă 100 de euro de persoană pentru cei ce fac rezervări la hotelurile de cinci stele. Cazarea la patru stele este recompensată cu 75 de euro, iar la trei stele cu 50 de euro.

Programul va începe de la întâi iunie. Doritorii trebuie să rezerve minimum trei nopţi de cazare. Ei se pot înscrie pe site-ul Autorităţii pentru Turism din Malta. 

Malta, ţara spectaculoasă din centrul Mediteranei

La prima vedere, Malta este o ţară aridă şi foarte călduroasă. Dar, imediat ce ai pus piciorul pe insulă, îţi dai seama că începi o călătorie fascinantă în timp. Aici, găseşti unele dintre cele mai vechi clădiri din întreaga lume.

Pe acelaşi subiect

Poate cel mai căutat loc este Mdina sau Oraşul Tăcerii - vechea capitală a Maltei. De 350 de ani, cetatea nu a suferit absolut nicio modificare. Aici, între zidurile încărcate cu istorie, nu au voie să locuiască decât familiile de nobili.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă vizitezi Malta, nu poţi rata celebra sărbătoare Festa. Este ca un revelion în plină stradă, cu mâncare, dans şi multe focuri de artificii.

Celebra Fereastră Albastră este una dintre cele mai mari atracţii turistice din Malta şi totodată locul în care s-au filmat mai multe scene din filme precum Contele de Monte Cristo sau Urzeala Tronurilor. Turismul reprezintă 70 la sută din economia Maltei, iar majoritatea angajaţilor de pe insulă sunt străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Malta îşi întâmpină turiştii cu bani. Până la 100 de euro, pentru cei care petrec cel puțin trei zile pe micuța insulă din Mediterana