Antena Meniu Search
x

O echipă de geniști din SUA a fost chemată "să dezamorseze" o geantă în care se aflau șase pisoi

O geantă suspectă observată lângă o biserică dintr-un oraș american a stârnit panică printre localnici. Oamenii au cerut ajutorul oamenilor legii, crezând că este vorba despre o bombă. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 21.02.2021, 10:28

Șase pisou au fost descoperiți într-o geantă, lângă o biserică din statul Ohio
Șase pisou au fost descoperiți într-o geantă, lângă o biserică din statul Ohio - Butler County Sheriff's Office
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

La deschiderea „pachetului suspect”, echipa de geniști din cadrul biroului șerifului din Butler, Ohio, a descoperit o pisică alături de șase pisoi adorabili, născuți în urmă cu o zi, scrie CNN.

„Când au sosit specialiștii, nu au auzit un ticăit, ci o pisică torcând”,a declarat al poliției locale, într-o postare pe Facebook.

Împreună cu familia de feline, în geantă se mai afla un bilet scris de mână, pe un șervețel de hârtie, în care se specifica faptul că „Sprinkles” a intrat în travaliu cu o zi înainte.

"Mama se numește Sprinkles. A intrat în travaliu la 14:00 miercuri, 17 februarie", potrivit biletului.

Oamenii legii au dus pisica împreună cu pisoii la adăpostul Animal Friends Human Society din Hamilton, unde sunt „confortabili și bine hrăniți”.

Un reprezentant al adăpostului pentru animale a declarat vineri într-o postare pe Facebook că pisoii au fost spălați pentru că erau plini de urina mamei lor.

„Sprinkles și-a primit vaccinurile și pare să aibă o stare bună de sănătate. Face o treabă fantastică, îngrijindu-și puii, iar toți cei șapte vor fi plasați la familie adoptivă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O echipă de geniști din SUA a fost chemată "să dezamorseze" o geantă în care se aflau șase pisoi