Antena Meniu Search
x

Video Un motan din România, rasa Maine Coon, desemnat cel mai frumos din lume. Elros este coafat înainte de fiecare competiţie

România are cele mai multe pisici pe cap de locuitor din Uniunea Europeană. Iar acum ne putem lăuda că o felină din ţara noastră e cea mai frumoasă din lume. Elros, un motan din rasa Maine Coon, a făcut spectacol la campionatul mondial din Strasbourg.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 21:25

Vezi și

Elros a concurat la Campionatul Mondial din Franţa cu alte 500 de feline şi s-a întors acasă cu şase medalii. A fost desemnat cel mai frumos exemplar din categoria pisicilor cu blană semilungă. 

Elros a fost desemnat cel mai frumos motan din lume

Revenit la Bucureşti, Elros a ajuns în redacţia Observator, unde a făcut, ca de obicei, senzaţie. Motanul are trei ani şi opt luni şi cântăreşte nouă kilograme. 

Aspectul temperamentul dar şi felul în care interacţionează cu cei din jur sunt cele trei caracteristici care l-au facut pe El Rose să obţină titlul de campion mondial , şi ne-a făcut şi plăcerea să vină la Observator pentru a vă arăta imagini cu el.

Pe acelaşi subiect

Motanul este coafat înainte de fiecare competiţie

Proprietarul creşte pisici de rasă de 11 ani, din pasiune, dar e prima dată când ajunge la o asemenea performanţă.

Yann Panco, proprietarul lui Elros: Acum să intram puțin mai în detaliu. Toate caracteristicile pisicii au un punctaj. Capul, forma capului, în profil, cum trebuie să arate botul, cum trebuie să se încadreze, ele sunt punctate de către arbitri. Faptul că el are labele astea foarte mari și puternice, iarăși, sunt o caracteristica a Maine Coon-ului. 

Chiar dacă este la dietă pentru a se menţine în formă, motanul campion este răsfăţat: mănâncă pliculeţe cu pui şi ton şi este coafat cu atenţie înainte de competiţii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Un motan din România, rasa Maine Coon, desemnat cel mai frumos din lume. Elros este coafat înainte de fiecare competiţie