Antena Meniu Search
x

Video Unghiile "extreme", adevărate lucrări de artă. Unele modele includ flori sau alimente

Manichiuriştii sau the Nail artists, cum se numesc acum, creează în ultimii ani opere de artă pe care le integrează în shootinguri, prezentări de modă sau cu care participă la concursuri. Sunt construcţii în diverse forme şi mărimi, în care includ chiar şi obiecte sau alimente. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.02.2022, 08:28

Unghiile "extreme", adevărate lucrări de artă. Unele modele includ flori sau alimente Vezi și

În teorie, procesul unghilor extreme este simplu: întâi se fac schițele pe hârtie, apoi se lipesc și se suprapun șabloanele.

Dana Adochiti, nail artist: Montez şablonul şi încep să fac extensia. Pe şablon încep şi cobor pe laterale şi fac diverse forme. Măsurătoarea începe de la cuticulă până la vârful unghiei şi are fix 27 de cm.

Citește și: Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă

Şi astfel, tocmai şi-a doborât propriul record. Dar Dana lucrează de mai bine de 16 ani în acest domeniu. Şi se vede asta. Unghiile pot prinde orice forme, de la flori sau fluturi și până la aripi de dragon.

Pe acelaşi subiect

Dana Adochiti, nail artist:În cât timp ai făcut modelul ăsta? Undeva la 9 ore. Urmează să fac câteva detalii, pilesc şi decoraţiunile. Ce am folosit eu nu este gel, este acrigel. Are o componenţă de 50 gel, 50 acril pudra.

Citește și: Modele de unghii pentru iarna anului 2021. 6 idei pentru toate gusturile

Asta pentru că gelul clasic este lichid în comparație cu acrigelul care rămâne intact în orice formă.

Dana Adochiti, nail artist: Culoarea poate fi dată cu ojă semi, cu gel color, cu pigmenti. Voi lăsa să se usuce in jur de 10 minute, este pe bază de apă şi se usucă la aer. Pregătesc decoraţiunile, câteva bijuterii aurii, caviar. Le montez fără să le fixez cu gel. Toată lumea mă întreabă pentru ce am nevoie să construiesc aceste unghii. Ele ţin de artă şi sunt concepute, pentru experienţă, dexteritate şi poţi să intri în competiţii. 

Citește și: Ce sunt petele albe de pe unghii. Afecțiunile indicate de apariția acestora

Competiții la care Dana a luat până acum doar locul 1. Mai mult de atât, este trainer și chiar de curând s-a întors din Marea Britanie. Iar imaginaţia nail artiştilor chiar nu are limite. De exemplu, clipurile în care sunt integrate legume, flori sau fructe în compoziţia unghiilor sunt virale în special pe TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Unghiile "extreme", adevărate lucrări de artă. Unele modele includ flori sau alimente