Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a fost aspru criticată, după ce o fotografie cu degetele copilului a devenit virală: ''Pot să îi fac unghiile bebeluşului tău. Prețuri mici''

O fotografie cu unghiile lungi și ascuțite ale unui nou-născut a devenit virală. Oamenii avertizează că unghiile atât de mari ar putea fi incredibil de periculoase pentru un copil atât de mic, în condiţiile în care s-ar putea zgâria oricând.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.03.2021, 19:18

Internauţii atrag atenţia asupra unghiilor lungi la copii şi implicit a pericolelor
O fotografie cu unghiile lungi și ascuțite ale unui nou-născut a devenit virală - Facebook
  • O fotografie cu unghiile lungi ale unui bebeluş a devenit virală
  • Internauţii atrag atenţia asupra pericolelor unghiilor lungi la copii

Un utilizator al reţelelor sociale a distribuit pe Facebook mai multe fotografii în care mâna unei femei apucă mâna minusculă a unui bebeluș. Copilul pare să fi avut mai multe manichiuri, cu unghii false şi lungi atașate.

Postând imaginea, care de atunci a devenit virală pe Twitter, femeia s-a lăudat: ''Pot să îi fac unghiile bebeluşului tău. Prețuri mici''. Fotografiile arată o femeie care ține mâna unui nou-născut, căreia i s-au realizat mai multe manichiuri diferite, potrivit dailymail.co.uk.

Internauţii se întreabă dacă este adevăr sau Photoshop

Unii utilizatori au subliniat rapid pericolele unghiilor ascuțite pentru un copil. Imaginile prezintă copilul purtând unghii false pe fiecare dintre degetele lui mici, în mai multe stiluri diferite. Mama și-a arătat abilitățile de a perfecționa forma. Anunțul ciudat a fost distribuit de atunci pe Reddit, unde a determinat indignarea părinţilor, subliniind cât de periculoasă ar putea fi tendința.

Un internaut a comentat: ''Ar trebui să ții unghiile bebelușului tăiate scurt, astfel încât să nu se rănească singur''.  Un altul a scris: ''Acest lucru este extrem de periculos. Bebelușii adesea îşi vor duce mâinile la ochi sau la față și chiar și fără unghii pot lăsa zgârieturi"

Pe de altă parte, unii dintre utilizatori au sugerat că unghiile sunt de fapt făcute în Photoshop. Nu este prima dată când această tendință ciudată devine virală, cu o imagine care arată un copil cu unghiile ascuțite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă a fost aspru criticată, după ce o fotografie cu degetele copilului a devenit virală: ''Pot să îi fac unghiile bebeluşului tău. Prețuri mici''