Antena Meniu Search
x

Video Trucuri de fashion oferite de consultantul de imagine Andreea Chirilă. Moduri pentru a da strălucire unei ţinute banale

Aţi privit vreodată un sacou pe care îl aveţi în dulap şi v-aţi întrebat de ce l-aţi cumpărat? Ni se întâmplă tuturor. Dar, ceea ce nu ştiu mulţi este că până şi cea mai banală piesă vestimentară se poate transforma! Simplu, uşor şi din confortul casei! 

de Redactia Observator

la 16.06.2021, 13:58

Vezi și

Moda ne dă voie să fim inventivi, iar specialiştii vin cu idei inedite: până şi un elastic de păr poate fi folosit ca accesoriu pentru a ajusta hainele care nu ne sunt tocmai pe plac. Trucuri extrem de utile din lumea fashion ne aduce consultantul de imagine Andreea Chirilă, direct din platoul Observator. 

"Nu este de ajuns ca haina să fie frumoasă, să fie calitativă, ci e foarte important cum o aşezăm pe noi. De aceea există aceste trucuri de styling şi asta încerc să învăţ şi eu pe cât mai multe femei să ajusteze hainele cu încredere după silueta lor" spune consultatul.

Aflaţi mai multe detalii idn materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Trucuri de fashion oferite de consultantul de imagine Andreea Chirilă. Moduri pentru a da strălucire unei ţinute banale