Antena Meniu Search
x

Urări de 1 Decembrie. Mesaje şi felicitări pentru toţi românii

Românii din întreaga lume sărbătoresc, pe 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, respectiv ziua naţională a ţării în care trăiesc sau din care au plecat, ceea ce înseamnă că, în mod normal, ar trebui să plouă cu mesaje pline de optimism şi felicitări.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 10:14

Pe 1 decembrie 2023, românii sărbătoresc Ziua Naţională a României, respectiv 105 ani de la Marea Unire din 1918
Pe 1 decembrie 2023, românii sărbătoresc Ziua Naţională a României, respectiv 105 ani de la Marea Unire din 1918 - Profimedia (imagine ilustrativă)
  • Pe 1 decembrie 2023, românii sărbătoresc Ziua Naţională a României, respectiv 105 ani de la Marea Unire din 1918.

Pe 1 Decembrie 2023, românii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Naţională a României, respectiv 105 ani de la Marea Unire din 1918 sau 105 ani de la momentul în care s-a format statul România care există şi astăzi.

Ziua Naţională a României trebuie să fie un moment de bucurie pentru toţi cei care au sânge de român, chiar dacă traversăm o perioadă tulbură, iar milioane de români şi-au găsit fericirea peste mări şi ţări.

Cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie pentru români

După cum se ştie, românul s-a născut poet, aşa că găseşte numeroase moduri prin care să-şi manifeste bucuria oferită de ziua de 1 Decembrie. Există enorme de multe mesaje care conţin detalii precum 1 Decembrie şi Ziua Naţională a României.

Pe acelaşi subiect

Câteva dintre mesajele de 1 Decembrie care nouă ne-au plăcut cel mai mult sună astfel: "La mulți ani României, tuturor românilor şi celor ce simt şi gândesc românește!", "De 1 Decembrie, îţi urez tot binele din lume, să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!", "A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!".

Felicitări şi urări de 1 Decembrie

Românii care nu ezită să-şi demonstreze patriotismul sunt mai ales aceia care nu ezită să trimită apropiaţilor felicitări şi urări cu ocazia zilei de 1 Decembrie, respectiv Zilei Naţionale a României.

"Felicitări și urări din inimă de român. La mulți ani, România!", "Fie ca tricolorul nostru să fluture mereu cu mândrie și să ne aducă aminte de sacrificiile și curajul celor care au luptat pentru libertate. La mulți ani, România!" sau "În ziua de 1 Decembrie, să ne unim sufletele într-o horă a bucuriei și să privim cu speranță spre un viitor luminos. La mulți ani, România frumoasă!" sunt alte câteva urări care se pot face de Ziua Naţională a României.

Urări haioase de Ziua Naţională a României

Şi pentru că românul, pe lângă poet, este şi hâtru, suntem convinşi că există numeroşi români care pot transmite urări haioase de Ziua Naţională a României.

La acest capitol, de urări haioase de Ziua Naţională a României, putem trece mesaje precum: "Momentele speciale ale zilei de 1 Decembrie, ziua ta, să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Merțan!", "Extratereștrii vin să caute în România forme inteligente de viață. Români, ascundeți-vă repede că ne facem de râs!", "E ziua ta, române, și nu știu cum să-mi stăpânesc euforia, să trăiești câți kilometri de autostradă are România!", "Dragă române, pregătește băutura, că venim să te urăm, este și ziua ta și la greu nu te lăsăm. La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Urări de 1 Decembrie. Mesaje şi felicitări pentru toţi românii