Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt marii câştigători ai Premiilor Emmy

Gala Premiile Emmy 2022 a avut loc luni, 12 septembrie,la Microsoft Theater din Los Angeles, California. Acolo au fost acordate cele mai importante distincţii din lumea televiziunii.  Serialele Succession, Ted Lasso şi The White Lotus sunt marile câştigătoare ale ediţiei cu numărul 74 a Premiilor Emmy.

de Redactia Observator

la 13.09.2022, 14:05

Vezi și

Serialul "Succession", produs de HBO, a fost desemnat cel mai bun serial dramă la cea de-a 74-a ediţie a galei Premiilor Emmy care a avut loc la Microsoft Theatre din Los Angeles. "Ted Lasso" a fost ales cel mai bun serial comedie pentru a doua oară. HBO/HBO Max a câştigat 38 de premii Emmy în total, dublându-şi cele 19 victorii din 2021. Netflix s-a clasat pe locul doi, cu 26. "The White Lotus" (10 trofee), "Euphoria" şi "Squid Game" au primit câte şase statuete.

Zendaya, Jean Smart, Quinta Brunson, Amanda Seyfried, Julia Garner, Sheryl Lee Ralph, Jerrod Carmichael, Jason Sudeikis, Lee Jung-jae şi Michael Keaton se numără între câştigătorii de anul acesta, în timp ce "Succession", "Ted Lasso" şi "The White Lotus" şi-au revendicat principalele premii Emmy, luni seară. 

TED LASSO: Mulţumesc enorm tuturor celor care s-au uitat la serialul nostru, tuturor celor care ne-au votat, tuturor celor care au lucrat la acest serial, ce vedeţi în spatele meu este doar o mică parte din echipă. Acest show este despre bine şi rău, minciuni şi adevăruri, dar mai ales despre cum reacţionăm noi la toate acestea. 

THE WHITE LOTUS: Mike şi cu mine am discutat despre acest serial de mai bine de 15 ani. A fost nevoie de viziunea şi de încrederea de neclinitit a lui Casey Bloys, Francesca Orsi şi Nora Skinner să transformăm ideea în realitate, deci vă mulţumesc din suflet! 

Specialistul în cinematografie, Cătălin Anchidin a fost prezent în platoul Observator şi a disecat ce s-a întâmplat peste Ocean. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cine sunt marii câştigători ai Premiilor Emmy