Meniu
Search
x

Video Barack Obama a primit premiul Emmy pentru cel mai bun narator. Fostul preşedinte al Americii a narat o serie de documentare

Cea de-a 74-a ediţie a premiilor Emmy pentru Arte Creative a a adus un weekend plin de premiere şi surprize. Cântăreaţa Adele a primit primul ei premiu, la fel şi rapperul Eminem şi legendarul Paul McCartney.

De Alexandra Paraschiv la 05.09.2022, 22:45
Vezi și

Cea mai mare surpriză din acest an a fost reuşita fostului preşedinte de la Casa Albă, Barack Obama, care a primit tilul pentru cel mai bun narator. 

Este cel de-al treilea premiu Emmy pentru Barack Obama

Documentarul "Our Great National Parks" prezintă cele mai frumoase rezervaţii naturale din lume, precum Patagonia chiliană sau Indonezia. Fostul lider de la Casa Albă a primit premiul pentru cel mai bun narator.

Câştigătoare a fost şi cântăreaţa Adele, care s-a bucurat pe reţelele sociale de primul ei premiu Emmy. "Mă simt onorată să primesc acest premiu. Felicitări tuturor celor implicaţi!", a spus Adele.

Vedeta este, acum, mai aproape de titlul EGOT, reprezentativ pentru starurile care au premii Emmy, Grammy, Oscaruri şi Tony în palmares. 

O premieră a fost marcată şi de Lee You Mi, prima actriţa de origine sud coreeană, care câştigă un premiu la această gală. Vedeta, cunoscută pentru rolul ei din seria Squid Game, a primit titlul de cea mai bună actriţă dintr-un serial-dramă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Barack Obama a primit premiul Emmy pentru cel mai bun narator. Fostul preşedinte al Americii a narat o serie de documentare