Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 august. Un român a câştigat premiul Emmy, la gala din Los Angeles

Observator de bine, 10 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 10.08.2022, 16:53

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 10 august

1) Un documentar regizat de românul Daniel Druhora a câștigat trofeul Emmy. Premiul a fost acordat pentru cel mai bun program independent, în cadrul competiției regionale din Los Angeles.

2) Oradea pune în practică două proiecte de modernizare uriaşe în următorii doi ani. 8.000 de metri pătraţi vor fi decoraţi cu dale din nisip de cuarţ, pavaj care va fi unic în România.

3) Ozzy Osbourne a susţinut primul concert de la operaţia extrem de complicată care a avut loc în luna iunie. Artistul de 73 de ani a urcat pe scenă în seara de închidere a Jocurilor Commonwealth de la Birmingham.

4) Moment special pentru un tânăr fan al legendarului tenismen Roger Federer. Elveţianul şi-a îndeplinit promisiunea făcută acum 5 ani, şi anume că va disputa un meci împotriva lui dacă va ajunge jucător profesionist.

5) La 94 de ani, a transformat satul în care locuieşte într-o adevărată galerie de artă. O femeie din Cehia a ajuns faimoasă în lume după ce a pictat casele vecinilor cu motive tradiţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 august. Un român a câştigat premiul Emmy, la gala din Los Angeles