Antena Meniu Search
x

Video Cum a sărbătorit Ceanu Zheng, vloggerul de la Deva, Anul Nou chinezesc

Sărbătorim noul an chinezesc alături de Ceanu Zheng, tânărul din Deva devenit în scurt timp vedeta adolescenţilor. Are peste un milion de urmăritori pe TikTok, deşi şi-a început activitatea în urmă cu doar doi ani, inspirat de vloggerii străini. Atunci şi-a pus camera de filmat în faţă şi a început să vorbească generaţiei sale. 

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 13:43

Vezi și

Ceanu Zheng a început pe Youtube, acolo unde a adunat o comunitate de aproape 500 de mii de abonaţi. Unele dintre volgurile sale au însă şi peste un milion de vizualizări, iar la un singur story publicat de Ceanu pe Instagram se uită peste 60 de mii de tineri. Recent, s-a mutat în apartamentul visurilor lui, aşa cum l-a numit. Şi desigur, a existat un vlog şi pe acest subiect.

Cum a sărbătorit Anul Nou chinezesc

Ceanu Zheng: Sărbătoresc noul an chinezesc, am avut o masă în familie foarte mare. Am primit şi încă mai primesc plicuri roşii, de fiecare sărbătoare. Sunt foarte multe tradiţii. (...) Având în vedere că am crescut în România, nu prea sărbătoresc tradiţiile din China. Dacă familia mă cheamă acasă să celebrăm ceva, o fac. Nu ezit.

YouTube-ul e un full time job

Ceanu Zheng: În apartament, voiam neapărat să am acele geamuri până în podea, plus priveliştea. Mereu am vrut să am un penthouse, nu o vilă. (...) YouTube-ul e un full time job. Mă trezesc, intru puţin pe calculator pentru un research, filmez, fac nişte TikTok-uri. Sunt unele strategii.  (...) Pentru sfera muzicală aloc o zi pe săptămână. Urmează nişte proiecte, e important să fii organizat, să nu fii haotic. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cum a sărbătorit Ceanu Zheng, vloggerul de la Deva, Anul Nou chinezesc