Antena Meniu Search
x

Ionel Arsene va fi predat autorităților din România, a decis Curtea de Casație din Italia. Anunțul, făcut de Alina Gorghiu

Curtea de Casaţie din Italia a decis predarea fostului preşedinte al CJ Neamţ Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi opt luni de închisoare, autorităţilor din România, iar hotărârea este definitivă, a anunţat ministrul Justiţiei Alina Gorghiu, precizând că, în scurt timp, acesta va fi predat autorităţilor din ţară.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 21:25

Vezi și

"Ministerul Justiţiei tratează toţi fugarii la fel, indiferent de numele lor. Astăzi, Curtea de Casaţie din Italia a decis predarea lui Ionel Arsene autorităţilor din România. Hotărârea este definitivă. În scurt timp va fi predat autorităţilor din ţară. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ a fost condamnat definitiv, de instanţa română, la o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani şi 8 luni, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă. Statul român este preocupat ca justiţia să fie făcută până la capăt. Mulţumesc tuturor autorităţilor implicate!", a transmis Gorghiu.

Ionel Arsene, condamnat la ani grei de închisoare

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat în 10 martie la şase ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul în care era judecat pentru trafic de influenţă. 

În 27 martie, a fost dat în urmărire, iar în 13 octombrie, ministrul Justiţiei a anunţat că la Curtea de Apel din Bari a fost decisă predarea sa autorităţilor din România, hotărârea nefiind  definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Ionel Arsene va fi predat autorităților din România, a decis Curtea de Casație din Italia. Anunțul, făcut de Alina Gorghiu