Antena Meniu Search
x

Galerie foto "A intrat perfectă şi a plecat moartă". Daiana şi-a pierdut viaţa la 25 de ani după ce a plătit 9.000 de euro pentru o operaţie estetică, în Brazilia

O absolventă de drept în vârstă de 25 de ani, a murit în urma unui stop cardiac în timpul unei operaţii estetice, în Brazilia. Familia nu îşi explică incidentul tragic, tânăra neavând nicio problemă de sănătate.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 13:05

Daiana Loy de Oliveira Freire a mers la o evaluare preoperatorie marți, 12 septembrie. O zi mai târziu, în timpul operației sub anestezie, a avut complicații. Potrivit chirurgului ei de la Spitalul Jacob Facuri din Goiânia, Brazilia, ritmul cardiac i-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise. Apoi a făcut un stop cardiac și a murit, relatează Mirror.

Fata nu avea probleme de sănătate

Chirurgul plastician Bruno Granieri a spus că el și echipa sa medicală au încercat să o resusciteze timp de 3 ore, dar fără rezultat. Tatăl ei devastat, Duilio Alves Freire, a spus: „Avea 25 de ani, fără nicio boală, era într-o formă perfectă înainte de a intra la operație și a ieșit moartă”.

Poliția din statul Goiás investighează acum cazul după ce familia Daianei a raportat incidentul. Ei tratează moartea ei ca „accidentală” până la primirea raportului medico-legal.

Pe acelaşi subiect

Economiile de ani de zile au dus-o spre moarte

Unchiul ei, Gilberto Martins, a spus că Daiana a plătit 8.200 de lire sterline pentru procedură „cu banii economisiți”. A fost înmormântată în orașul ei natal, Itaberaí, pe 14 septembrie.

Dayana a lucrat ca asistent de birou după ce a studiat dreptul. Gilberto a descris-o drept o „fată vibrantă. Era o fată foarte responsabilă şi bună. Educată, independentă. Întotdeauna a avut grijă de noi, mai ales de bunica și de mama ei". „A avut mulți prieteni. A fost întotdeauna o persoană foarte veselă și foarte atentă cu totul și cu toată lumea", a adăugat tatăl ei.

Avocatul lui Granieri, Luciana Castro, a declarat într-un comunicat: „Mai presus de toate, medicul acuzat regretă profund pierderea pacientului său și este la dispoziție familiei pentru lămuriri suplimentare. În ceea ce privește faptele, informăm că, din cauza îndatoririi de confidențialitate, medicul nu poate oferi detalii tehnice despre caz, sub sancțiunea încălcării prevederilor Codului de etică medicală precum și a Codului penal brazilian. Vom fi disponibili, însoțind și furnizând toate informațiile pertinente cazului; suntem disponibili. Medicul acuzat este pe deplin convins de faptele sale și nu s-a făcut nimic în afara tehnicii medicale indicate în cauză.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "A intrat perfectă şi a plecat moartă". Daiana şi-a pierdut viaţa la 25 de ani după ce a plătit 9.000 de euro pentru o operaţie estetică, în Brazilia