Antena Meniu Search
x

Video Russel Brand, acuzat că a violat 5 femei. Actorul de la Hollywood, susținut de Andrew Tate și Elon Musk: "Acuzaţii pe care le neg absolut"

Russell Brand este în centrul unui nou scandal. Cinci femei îl acuză de viol, agresiune sexuală şi abuz emoţional pe controversatul actor britanic. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 21:06

Vezi și

Faptele s-ar fi petrecut între 2006 şi 2013, în perioada lui de glorie la Hollywood. Ziarul The Times şi postul de televiziune Channel 4 vor difuza o anchetă care include mărturiile victimelor. Pe canalul lui de Youtube, Brand a negat acuzaţiile. El a fost susţinut în mod public de Elon Musk şi Andrew Tate. 

Russell Brand susținut de Elon Musk şi Andrew Tate

Russell Brand: Am fost foarte, foarte promiscuu. În timpul acelei perioade de promiscuitate, relaţiile pe care le-am avut au fost întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în privința asta.  atunci, aproape prea transparent. Şi sunt transparent în privința asta și acum. Şi să văd acea transparenţă transformată acum în acuzaţii penale, pe care le neg absolut, mă face să mă întreb dacă nu sunt nişte obiective ascunse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Russel Brand, acuzat că a violat 5 femei. Actorul de la Hollywood, susținut de Andrew Tate și Elon Musk: "Acuzaţii pe care le neg absolut"