Antena Meniu Search
x

Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara

Caz de-a dreptul șocant în Santa Barbara. Un bebeluș a fost deshumat la patru zile după ce a fost îngropat, după ce un trecător a declarat că „i-a auzit plânsetele” venind din mormânt.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 16:42

Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara
Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara - Tiempo

Băiețelul fusese declarat mort din cauza febrei severe la doar trei luni și a fost înmormântat duminică, 10 septembrie. Micuțul a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras, dar a fost dezgropat după patru zile. Cineva apropiat al familiei îndoliate a spus că i-a auzit strigătele când treceau pe lângă cimitir, joi, 14 septembrie. Crezând că copilul a fost îngropat de viu din greșeală, s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit, potrivit Mirror.

Familia îndurerată, simțind brusc o speranță și că există posibilitatea unui miracol, a decis să dezgroape copilul pentru a vedea dacă este adevărat.  Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață. Au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului însă copilul nu mișca. 

Micuțul de 3 luni, dezgropat după ce un apropiat al familiei "l-a auzit plângând"

Potrivit unui apropiat al familiei, copilul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că copilul era încă mort, spitalul a returnat cadavrul familiei zdrobite, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Se crede că nou-născutul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică care provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia.

Poate fi cauzată și de medicamente antipsihotice sau poate apărea ca urmare a anestezicului cu ketamina. Când suferă un episod de catalepsie, un bebeluș poate să nu se miște timp de multe minute sau ore în șir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara