Antena Meniu Search
x

Foto A plecat în vizită la o prietenă şi a fost găsită fără suflare pe stradă. Mister în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din UK: "Inima mea e zdrobită"

O tânără din Marea Britani a murit subit la doar 22 de ani, la scurt timp după ce i-a spus mamei sale că se îndrepta spre casa unui prieten din Cheshire. Tânăra nu a mai ajuns niciodată și a fost găsită moartă a doua zi. Mama fetei a transmis un mesaj sfâşietor după moartea fiicei sale, pe care o considera cea mai bună prietenă a ei: "Frumoasa, curajoasa și inteligenta fetiță a mea Lauren a părăsit această lume vineri, 4 august. Inima mea este zdrobită, lumina mi-a părăsit viața. Am născut-o și am iubit-o cu fiecare fibră a corpului meu. Fata mea mi-a dat viață, mi-a dat un motiv să fiu, un motiv să-mi doresc tot ce este mai bun pentru noi".

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 16:50

A plecat către o prietenă şi a fost găsită fără suflare pe stradă. Mister în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din UK: "Inima mea e zdrobită"
A plecat către o prietenă şi a fost găsită fără suflare pe stradă. Mister în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din UK: "Inima mea e zdrobită" - Lorraine Oates

Lauren Carmichael i-a spus mamei sale, Lorraine Oates, pe 4 august, că se îndreaptă spre casa unei prietene. Însă tânăra de 22 de ani nu a mai sosit niciodată. A doua zi a fost găsită în Runcorn, Cheshire. 

Proaspăt absolventă de la Universitatea York St John, fata a fost dată dispărută de mama ei la trei ore după ce a plecat de acasă și nu a ajuns la casa prietenei ei. Moartea ei nu este tratată ca fiind suspectă și, deoarece există o cauză nenaturală a morții, medicul legist principal din Cheshire Jacqueline Devonish ar fi stabilit o dată a anchetei pentru februarie anul viitor.

Fata a fost găsită moartă la câteva ore după ce a plecat de acasă

"Nu am primit niciodată un răspuns de la ea; copilul meu răspundea mereu și îmi spunea unde se duce. În seara zilei de 5 august, la puțin timp după ce m-am întors din nou de la o căutare, a sosit poliția și mi-a dat vestea că copilul meu a fost găsit, zdrobindu-mi lumea într-o fracțiune de secundă", a spus mama lui Lauren pentru The Liverpool Echo, citat de Mirror

"Fiica mea era o lumină caldă, strălucitoare a bucuriei și cel mai incredibil simț al umorului, inteligentă, pasionată și super inteligentă. Ea absolvise recent Universitatea York St John și era în curs de a aplica pentru diploma de master. Teza ei a fost publicată, atât de inteligent, atât de foarte inteligent și atât de frumos pe dinăuntru și pe dinafară", a precizat mama ei. 

Mărturiile sfâşietoare ale mamei sale

"Frumoasa, curajoasa și inteligenta fetiță a mea Lauren a părăsit această lume vineri, 4 august. Inima mea este zdrobită, lumina mi-a părăsit viața. Am născut-o și am iubit-o cu fiecare fibră a corpului meu. Fata mea mi-a dat viață, mi-a dat un motiv să fiu, un motiv să-mi doresc tot ce este mai bun pentru noi. Ea a trezit o parte din mine despre care nu știam niciodată că există sau credeam că ar putea fi. Ea a fost salvatorul meu, începutul meu.

Fata mea nu doar că a reușit să mă facă să râd, umorul ei a fost doar irosit, ar fi trebuit să fie pe scenă, uneori nici nu știa cât de amuzantă este. Asta e ceea ce vezi, nu a știut niciodată, cât de frumos, cât de inteligentă e, ce demnă de tot ce a fost. Mi-aş dori să vadă ce pot vedea eu. Ea este cea mai bună prietenă a mea, am făcut totul împreună. Prea delicată pentru lumea asta. Fata mea este cu bunicul ei acum, în altă lume, mai bună, mai luminoasă, mai liniştită lume, cu culori pe care nu ți le poți imagina și înconjurată de dragoste și frumusețe. Fie ca bebelușul meu să se odihnească în pace acum", a fost mesajul sfâşietor al mamei lui Lauren. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » A plecat în vizită la o prietenă şi a fost găsită fără suflare pe stradă. Mister în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din UK: "Inima mea e zdrobită"