Antena Meniu Search
x

A pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat în gât soţul, sub ochii fiului de 15 ani. Ultima masă a bărbatului din Brescia

O crimă înfiorătoare în sânul unei familii aparent liniştite a tulburat orăşelul italian Nuvolento, situat în Brescia. Raffaella Ragnoli a pus mâna pe cuţit şi şi-a ucis fără ezitare soţul, deşi martor la scena sângeroasă era chiar fiul lor în vârstă de doar 15 ani. Cei trei mâncau cina, când o ceartă aprinsă i-a grăbit sfârşitul lui Romano Fagoni. Bărbatul în vârstă de 59 de ani a murit sub lovitura fatală, înjunghiat în gât de soţia sa.

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 15:45

Crimă în sânul unei familii din Brescia, Italia
Crimă în sânul unei familii din Brescia, Italia - Facebook

Familie destrămată de crimă, în Brescia, Italia. Potrivit Corriere della Sera, Raffaella Ragnoli mânca la masă cu soţul ei, Romano Fagoni, şi cu fiul lor în vârstă de 15 ani, când o ceartă aprinsă a degenerat într-un scandal sângeros. Femeia le-a mărturisit procurorilor că nu a mai putut rezista sub presiunea "climatului insuportabil şi a certurilor pe bandă rulantă de acasă". În seara fatidică de 28 ianuarie, a fost "picătura care a umplut paharul": a pus mâna pe cuţitul de bucătărie şi l-a înjunghiat în gât pe bărbatul de 59 de ani, fost muncitor.

Crimă în sânul familiei. Tatăl, înjunghiat în gât de soţie, sub ochii fiului de 15 ani

Orăşelul italian Nuvolento, situat aproape de Lacul Garda, a devenit astfel scena unei crime care a tulburat întreaga comunitate. Femeia, cu 3 ani mai tânără decât soţul, este casnică, în vreme ce bărbatul devenise recent şomer. Sâmbătă, la masa de seară, cei doi au luat foc. Vocile s-au ridicat, tensiunile au escaladat ameţitor, iar finalul a fost unul tragic. Totul, sub ochii adolescentului de 15 ani care a chemat, îngrozit, salvarea.

Însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului. Avea artera carotidă spintecată, iar la sosirea echipajelor de urgenţă acesta era deja mort. Raffaella Ragnoli a fost arestată, iar potrivit primelor investigaţii nu ar fi existat plângeri anterioare legate de abuzuri în familie sau violenţă domestică. Cei doi erau căsătoriţi din 1992 şi au doi copii, băiatul de 15 ani şi o fiică mai mare, de vârstă adultă, care nu mai locuieşte în casa părintească din Nuvolento.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » A pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat în gât soţul, sub ochii fiului de 15 ani. Ultima masă a bărbatului din Brescia