Antena Meniu Search
x

Foto Ava, o fetiță de 12 ani, înjunghiată mortal de un băiat cu doi ani mai mare, în UK. Ultimele ei cuvinte, de-a dreptul sfâșietoare

Ava White, o copilă de 12 ani, a fost ucisă în Liverpool, UK, acum doi ani. Fetița și prietenii ei se îndreptau spre centrul orașului pe 25 noiembrie 2021, când s-a petrecut grozăvia. Aceasta admira luminițele de sărbători, atunci când a fost oprită de un adolescent de 14 ani și de grupul lui.

de Cristina Cruceru

la 24.01.2023, 14:48

Ava, o fetiță de 12 ani, înjunghiată mortal de un băiat cu doi ani mai mare, în UK
Ava, o fetiță de 12 ani, înjunghiată mortal de un băiat cu doi ani mai mare, în UK - Facebook

Grupul respectiv a început să o filmeze pe Ava și pe prietenii ei, având de gând să posteze imaginile pe internet. Ava a încercat să-i țină piept minorului de 14 ani, dar acesta a scos un cuțit și a înjunghiat-o în gât. Mama copilei povestea, la acel moment: Abia ajunsesem acasă de la serviciu și sora mea m-a sunat și mi-a spus că Ava fusese înjunghiată. Îmi amintesc că am fugit, mi-am pus haina pe mine și am sunat un taxi ca să ajung în oraș, pentru că ea era încă în oraș.

Ce au surprins camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere au surprins imagini înfiorătoare. În filmarea respectivă s-a putut observa cum băiatul de 14 ani a fugit de la locul faptei, în timp ce Ava își implora prietenii: "Nu mă părăsi". Și-a abandonat haina și cuțitul și s-a dus la magazin pentru a cumpăra unt pentru prăjituri. La aproximativ 40 de minute după ce a înjunghiat-o pe Ava, băiatul a fost sunat de mama sa, care i-a spus că poliția vrea să vorbească cu el, scrie TheSun.

Iar el i-a răspuns: Nu mă întorc acasă. Nu mă duc în celulă. Băiatul a fost în cele din urmă arestat sub suspiciunea că a ucis-o pe Ava.

Pe acelaşi subiect

Sora copilei de 12 ani, Mia, spunea: Îmi amintesc că i-am întrebat dacă erau siguri că el a fost. Îmi amintesc că m-au întrebat dacă sunt sigură că este persoana potrivită, pentru că nu puteam să înțeleg că un copil ar putea face așa ceva.

Minorul a ajuns după gratii

Băiatul a fost declarat vinovat de crimă în urma unui proces și a fost condamnat la închisoare pe viață cu un minim de 13 ani. Mama copilei a criticat pedeapsa cu închisoarea, care l-ar putea lăsa pe băiat în libertate atunci când va avea 20 de ani.

"Viața ar trebui să însemne viață. Era suficient de mare, știa ce face. Era suficient de mare să știe că nu trebuia să umble cu un cuțit. Era suficient de mare să știe că nu ar fi trebuit să-l scoată și să o înjunghie pe Ava în gât. I-a luat viața, așa că ar trebui să-și petreacă viața în închisoare. Avem o sentință pe viață. Noi trăim sentința pe viață, Ava trăiește sentința pe viață", a spus mama copilei.

Ava trebuia să împlinească, recent, vârsta de 14 ani. Mama ei a vorbit, de curând, despre fiica ei:  Ar fi făcut orice pentru oricine, avea o inimă de aur. A vrut să fie stewardesă. Îi plăcea să călătorească și acesta era visul ei să călătorească în lume. Ar trebui să fie aici cu noi, sărbătorind-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Ava, o fetiță de 12 ani, înjunghiată mortal de un băiat cu doi ani mai mare, în UK. Ultimele ei cuvinte, de-a dreptul sfâșietoare