Antena Meniu Search
x

Video Cristiana venea de la cumpărături, însă viscolul nu i-a dat voie să mai ajungă acasă. Românca din Italia, găsită moartă sub zăpadă, alături de cei trei câini

O româncă de 50 de ani a murit îngheţată în viscolul care a lovit Italia săptămâna aceasta. Trupul ei a fost găsit acoperit de zăpadă pe o cărare de munte. Lângă femeia care se ocupa de o canisă de ciobăneşti mioritici şi-au găsit sfârşitul şi 3 dintre câinii ei. Comunitatea din Arezzo, Toscana, este șocată de soarta tragică a româncei.  

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 21:54

Vezi și

Cristiana Gugu a fost suprinsă de o furtună de zăpadă când se afla pe o potecă izolată, la cinci kilometri de localitatea Badia Tedalda, din Toscana, o zonă plină de turişti vara, dar izolată și pustie iarna. Câteva zile a nins mult şi s-a depus peste un metru de zăpadă. Românca a fost văzută pentru ultima dată luni. Se întorcea de la cumpărături, însă nu a mai ajuns acasă. Mama ei este cea care a raportat dispariţia, pentru că nu a reuşit să dea de ea la telefon.   

Trupul său a fost descoperit abia marți dimineața, înghețat în mijlocul potecii, de câţiva oameni care voiau să cureţe zona de zăpadă. Echipajul de salvare care a ajuns la faţa locului nu a mai reuşit să facă nimic pentru ea. Cristina murise de câteva ore. A făcut infarct, din cauza temperaturilor scăzute şi a oboselii, spun medicii legişti din Peninsulă. Lângă ea zăceau fără suflare şi trei dintre câinii săi. Femeia își dedicase viaţa creșterii ciobăneştilor mioritici, cea mai cunoscută rasă românească. 

Tot continentul european este afectat de vreme rea

Tot continentul european este afectat de vreme rea. În Grecia continuă să plouă şi să ningă abundent. La Atena, Parlamentul şi celebrele monumente antice abia se mai vedeau azi din cauza ploii torenţiale. O parte din insula Zakintos a fost inundată şi este în continuare menţinută alerta de risc de alunecări de teren. Oamenii au fost sfătuiţi să nu iasă din casă decât pentru urgenţe. 

Pe acelaşi subiect

În Bulgaria, după câteva zile de ninsori şi viscol, autorităţile se aşteaptă acum la ploi şi vânt. 

Şi Statele Unite se confruntă cu intemperii. Zeci de mii de oameni au rămas fără curent, după ce sudul Statelor Unite a fost lovit de tornade și nord-estul de ninsori puternice. 

Localnic: Am pierdut multe lucruri materiale, nu am asigurare, dar nici măcar nu-mi pasă, pentru că am copilul teafăr. Asta e tot ce contează pentru mine. 

Se anunţă un weekend cu viscol şi în vestul Statelor Unite, avertizează meteorologii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cristiana venea de la cumpărături, însă viscolul nu i-a dat voie să mai ajungă acasă. Românca din Italia, găsită moartă sub zăpadă, alături de cei trei câini